скролни надолу, за да се запознаеш по обстойно с нашите гримьорски услуги

Гримьорски услуги

Студиото предлага професионални фризьорски услуги с висококачествени продукти. Ежедневен, вечерен грим, перманентен грим, микроблейдинг, Удължаване и сгъстяване на мигли /3D ефект и скалп пигментация

В студио AMBAR ще имате възможността да бъдете гримирани от доказали се професионалисти в макиажа. Марките, с които работим са MAC и Kroylan.

Предлагаме Ви:

  • Ежедневен грим;
  • Официален или вечерен грим;
  • Бюти грим;

Ежедневен грим

Ежедневният грим е лек макияж, който подчертава само чертите на лицето, без да се използват ярки и тъмни тонове. При употреба на неправилни цветови комбинации и продукти, ежедневният грим вместо в търсен ефект, ще се превърне в дефект. Нашите иновативни специалисти ще постигнат желаният резултат за по- натурална визия, подходяща за всякакви дневни празненства и събития.

Вечерен грим

Имате повод, на който трябва да сте ослепителна? Официалният или вечерният грим е най- подходящият избор за Вас. Той се състои в подготовка на лицето, нанасяне на всякакъв тип основи, използване на сенки в по- ярки, наситени и опушени цветове, и завършек с подходящо към цялостната визия червило. Благодарение на високия клас продукти се прави „запечатване “ на грима, което осигурява издръжливост на макиажа при високи температури и влажност в продължение на дълги часове.

Почти всяка жена се е възползвала от грим направен от професионален гримьор. Доверявайки се на качествата на професионалистите, вие постигате мечтаната визия в един от най- специалните поводи в живота си (абитуриентски бал, сватба, кръщене). Вечерният грим е строго индивидуален и съобразен с чертите на лицето, кожата и цялостния стайлинг на дамата. За парти е актуален силен грим- с много тъмни гами на цветовете.

Бъдете уникална и неотразима по време на важните за Вас събития! Ние от студио за красота “Амбър” ще постигнем мечтаната за вас визия за вашите незабравими моменти.

Перманентен грим

Перманентният грим е вид козметична татуировка, при която  оцветяващите пигменти проникват повърхностно  само в горните слоеве на епидермиса. Съставени са главно от оцветители с минерален произход, с предварителни тестове за алергия и токсичност.

Благодарение на перманентният грим  се подсилва  цвета на бледите устни или вежди. Неправилните, не добре оформени, или липсващи вежди могат да се възстановят според желаната от вас форма, а устните с нарушен контур ще изглеждат по-плътни.Очертанията ще се запазят до няколко години, като променят видимо чертите на вашето лице, придавайки му ново излъчване. След определена възраст устните започват да губят контура си и червеният цвят претърпява намаление на пигментацията. Чрез перманентният грим, който се прави от нашите специалисти се коригират тези избледнявания и се постига осезаем ефект. Използват се пигменти само на минерална основа.

Микроблейдинг

Микроблейдингът се извършва със специална машина  за перманентен грим. Процедурата започва с компютърна диагностика за определяне състоянието и вида на кожата на клиента. Чрез този тест се прави избор за най- подходящият цвят и техника на работа. Работи се на повърхностно ниво, за да може пигмента да се запечата само там и да остане във времето ефекта „косъм по косъм“. Процедурата е нужно да се направи два пъти, за да се затвърди и насложи нужното количество пигмент. Ефектът след процедурата е красиви, добре оформени вежди, които са неразличими от естествените. Процедурата е безболезнена, а ефектът от нея е между 1,5 и 3 години.

Удължаване и сгъстяване на мигли /3D ефект

Поставянето на мигли  “Косъм по косъм” е  метод с помощта, на който се увеличава дължината и обема на естествените миглите, без това да им навреди. Копринените мигли се апликират  прецизно една по една и нямат директен контакт с клепача. За постигане на по- добър резултат, дължината на миглите  може да варира между 8-14 мм. При добра  поддръжка миглите стоят красиво около 30 дни, след което следва поставяне на допълнителни косъмчета.

За постигане на 3D ефект се поставят тройни мигли върху всяка една естествена мигла.

Скалп пигментация

Това е процедура предназначена предимно за мъже. Прилага се при хора имащи оредели коси, или изцяло оголени зони. С помощта на много малки точки пигмент в кожата на главата се създава ефект на много късо подстригана с машинка коса. Процедурата се извършва на няколко етапа,като се запълват всички празни пространства. Ефектът на процедурата е от 1,5 до 3 години.