»ЗАПАЗИ ЧАС
Menu
връзка с нас:
+359 887389129;
+359 882068371

e-mail:
info@ambar.bg

работно време:
08:00 - 20:00

адрес:
Бургас, ул. Трайко Китанчев 51

Skip to Content

Блог

Какво трябва да знаем преди да се подложим на лазерна епилация?

Може ли окосмяването да се счита за проблем? За някой може и да е такъв, за други, намерили решение е вече отминал проблем. Премахването на окосмяването за мнозина е свързано с чести процедури, които не са никак приятни, а и отнемат не малко време.

Съществуват методи за обезкосмяване, които са добре познати, но и всеки знае техните предимства и недостатъци. Същите тези способи не са достатъчно ефективни, и не дават дългосрочно решение. Лазерната епилация е иновативен метод, който става все по- популярен и желан с всеки изминал ден. Тя е безопасна, ефективна, носи комфорт и дълготрайност.

Добре е да обръснете космите си. Може да изглежда странно за хората, които са свикнали с употребата на кола маска, но е необходимо преди подлагане на лазерна епилация да обръснете космите, като е добре да го направите няколко часа преди процедурата, защото кожата се нуждае от известно време, за да се възстанови.

Избягвайте употребата на кола маска поне 3 до 6 седмици преди първото си подлагане на лазерна епилация. Aко космите са много изтънени или сте ги изсветлявали, лазерът трудно ще успее да работи с тях и рискувате да не получите желаните резултати.

Възможно е да получите лек дискомфорт по време на процедурата, но в никакъв случай не може да се нарече болка. Обикновено хората с по-тъмна кожа и по-грубо окосмяване изпитват този дискомфорт. Съвременния уред за лазерна епилация Elysion притежава охладителна система, която намалява болката и дискомфорта по време на сесията до минимум. И въпреки това, всичко зависи от чувствителността на вашата кожа.

За оптимални резултати е необходима повече от една процедура. Повечето хора се нуждаят средно между 4 и 6 сесии, за да се постигне търсеният ефект, но има и такива щастливци, при които резултата е налице още след първите 3 процедури

Времето за терапия зависи от зоната и типа на кожата Ви, но обикновено сесиите протичат много бързо (между 15 и 30 минути).

Процедура лазерна епилация на и около корема Амбър Бургас
Лазерна епилация над подмишниците Амбър Бургас

Уредът за лазерна епилация, използван в нашия салон, е безопасен за употреба при всички фототипове на кожата. Elysion оказва изключително ефективно действие при хора, страдащи от фоликулит, като успява да унищожи бактериите, довели до това дерматологично заболяване. При лазерна епилация Elysion няма възстановителен период. Метода не нарушава цялостта на кожата, а само на косъма, което води до минимални рискове.

При наличие на бенки в зоната на лазерна епилация, същите не се третират. Лъчът минава на около сантиметър около, но не и през тях. Косъмчетата в тези зони, се премахват ръчно с помощта на пинсета.

Честотата на процедурите и броя на сесиите са строго индивидуални, като е добре периода между две процедури да е между три седмици. Специалиста, който ще провежда процедурата има ангажимента да ви запознае с тези подробности и да ви даде напътствия за нужните сесии и периода между тях. При извършване на лазерна епилация на деликатни места като лицето, ще ви бъде препоръчан слънцезащитен продукт, който ще успокои и защити кожата на лицето.

Практиката показва, че в зависимост от препоръчания ви брой сесии и зоната, върху която ще се работи, може да очаквате космите ви да станат достатъчно слаби, лесно да падат сами, да се забави видимо растежът им и постепенно да се разредят дотолкова, че почти да изчезнат. Метода на лазерна епилация не ви обещава липса на окосмяване до живот. Този процес е строго индивидуален и зависи от множество физични промени в тялото на всеки човек.

Практиката ни показва, че при голям брой от хората, преминали през няколко сесии на лазерна епилация, тяхното окосмение се редуцира до 95 %, като останалите косми са много финни и могат лесно да бъдат премахнати.

Кажете сбогом на всички алтернативни методи за премахване на космите от тялото! Подарете си съвършено гладка кожа, без болка и с минимално време за процедура. Заповядайте на място в студио за красота Амбър, и направете своята безплатна консултация със специалист, който ще ви даде насоки и ще ви разясни всичко свързано с лазерната епилация- спрямо вашата кожа, структура на косъма, необходим брой процедури за постигане на оптимални резултати, време между сесиите, пред подготовка и превантивна грижа след процедурата.

Подарете си заслужен комфорт и гладка кожа! Вие и вашето тяло заслужавате най- доброто!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Как да постигнем перфектна кожа на лицето

Съществува ли наистина понятието “перфектна” кожа. Лицето ни е изложено на редица неблагоприятни фактори целогодишно. Тази най- деликатна част от тялото ни е свикнала да се бори със студ, вятър и слънце ежедневно. Същевременно искаме кожата на лицето ни да бъде винаги млада, със свеж сияен вид и мекота. Дали това е възможно? Звучи прекалено добре, за да е истина, нали? Без ежедневни грижи и намесата на специалисти няма как да задържим безупречения вид на своето лице. Чистият вид на лицето понякога се явява трудна задача. Проблемната кожа изисква специални грижи, които не винаги са с оптимални резултати.

Всички искаме да сме вечно млади и със сияен вид на лицето си. Значително става отношението ни, когато кожата даде своите първи признаци на стареене. Загубата на еластичност, пигментните петна, лунички, или загрубяла кожа- всяка жена се е сблъсквала или тепърва ще се сблъсква с тези проблеми.

Перфектната кожа на лицето изисква редовна грижа Амбър Бургас
Приятно усещане от перфектната кожа на лицето Амбър Бургас

Всички търсим решение, нали? Грижата в домашни условия и в козметичните салони е недостатъчна. За проблемната кожа дори почистването от професионалист носи кратковременни резултати или причинява дискомфорт по време или след всяка процедура. На помощ трябва да дойде технологично оръжие от най- ново поколение. Уред, с който вие комплексно ще се преборите с всеки милиметър несъвършенство от вашето лице. Гарантиран ефект за чиста и гладка кожа, без болка, бързо и качествено постигане на забележителен резултат.

За какво говоря ли? За бъдещето в света на козметичните процедури. Това е Hydrafacial!

Hydrafacial е комплексна терапия срещу всякакви проблеми по кожата на лицето. Иновативният уред премахва дефектите, изглажда, хидратира и почиства вашата кожа, подобрява еластичността й, и като същевременно премахва бръчките.

Тук говорим за години наред борба с несъвършенствата, с които ще се разделите само след няколко процедури. Терапията ще възстанови и подпомогне поддържането на здрава и красива кожа. Освен ефекта на почистване, ексфолиране и хидратация, върху кожата на лицето нежно и безболезнено се прилага и подмладяваща терапия.

Уреда ще ви спести не само усилия, но и време. Кратките процедури и мощният ефект върху кожата дават забележителни резултати още след първата сесия.

Перфектна кожа на лицето придава настроение Амбър Бургас
Страхотно излъчване с пефеткна кожа на лицето Амбър Бургас

Hydrafacial е съвкупност от съвременен метод за лечение на проблемна кожа, анти- ейдж грижа и възможността кожата ви да получи безценни хранителни вещества в дълбочина. Процедурата е богата на мощни антиоксиданти, които успяват да се противопоставят на вредните слънчеви лъчения, стреса и замърсяването от околната среда, както и на естествени съставки, които подпомагат функцията на кожата.

Уреда работи в много направления. Неговото качество на изпълнение впечатлява и удивлява. Не случайно на съвременния метод за красота се довериха не една и две звезди от нашия роден шоубизнес. Тук шанса да притежават гладка и чиста кожа за дълъг период от време е толкова добра възможност, че няма как да не се довериш, а впоследствие и да се насладиш на зашеметяващият резултат.

Защото чистата кожа е добре поддържаната кожа. Грижата за лицето дава своите резултати, като кожата ни дарява със своето сияние и добър вид за дълъг период от време. С помощта на този уред от кожата на лицето ни ще се премахнат умората и стреса, неблагоприятните въздействия на околната среда, мазната кожа, акнето и петната. Освен това ще се възстанови нейната естествена функция. Вашата кожа ще бъде нежна, мека и сияйна.

Несъвършенствата не са дефект! Вие просто не сте намерили начин, как да ги премахнете. Но ето, пред вас е възможността! Повярвайте, насладете се и се чувствайте добре!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Как да се отървем от целулита завинаги?

Помислете над фактите..Тези, които могат да се похвалят с хубав ген и перфектна кожа са единици. Почти всички сме свикнали да полагаме не малко усилия в желанието си да постигнем хармонично тяло и да се чувстваме добре в кожата си. Целулит има всяка трета жена. Дали вследствие на хормонални проблеми, отпусната кожа или по заседнал начин на живот, факторите са много. Целулита е неприятен за окото и всяка жена и се иска колкото се може по- бързо да редуцира и дори премахне напълно тези повърхностни несъвършенства от своето дупе, корем и бедра. Спокойно! Поемете дъх! Целулита няма да бъде с вас завинаги. Колкото и добре да звучи, дори и да сте започнали активни спортни занимания, преразгледали сте своето ежедневно хранене, пак има вероятност да не успеете да премахнете напълно несъвършенствата по кожата.

Да погледнем в света на иновациите и технологиите от най- ново поколение. Зад завесата е решението ви към безупречно гладка кожа. Да, не спирайте да се грижите за своята фигура, но ако искате наистина дългосрочни и бързи резултати, то в следващите редове ще разберете повече за уреда, наречен VelaShape III.

Всеки проблем има своето решение. Специалистите създадоха безболезнен, удобен и съвременен способ да стопите подкожните мазнини и да възвърнете еластичността на своята кожа отново. Как ви звучи това? VelaShape III не е просто уред, това е неинвазивна терапия за вашата кожа, която цели ефективно и безопасно да оформи проблемните зони по тялото, където натрупването на мазнини е по- голямо.

Без целулит на дупето благодарение на Велашейп 3 Амбър Бургас
Без целулит на краката благодарение на Велашейп 3 Амбър Бургас

Запленени ли сте? Бъдете сигурни, че още след първата терапия с този вълшебен уред ще се залепите пред огледалото зашеметени от резултатите. Да поговорим в детайли как точно работи уреда. Иновативната технология, с която си борави уреда, загрява мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри, в следствие на което се увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и се стимулира производството на колаген. Това води до по-гладка текстура на кожата, което намалява появата на целулита и оформя контура на засегнатите области.

Процедурата не причинява дискомфорт. Вие ще изпитате пълно удовлетворение и ще се радвате на дълготраен ефект. Резултатите идват веднага, а те са наистина поразителни.

За по- любознателните искаме да ви приканим да прочетете подробна информация за уреда, поместена в раздел Услуги, а за нетърпеливите да претърпят своята промяна още сега, ще ви поканим да заповядате в Студио за красота AMBAR. Ще се срещнете с нашите изключителни и лъчезарни специалисти, които с радост, за кратко време ще ви покажат истинската красота на вашата кожа.

Усмихнете се, днес е прекрасен нов ден! Изящната кожа е винаги на мода! Защото красотата се открива в очите на една жена, а когато тя се чувства добре в кожата си, това си личи отдалеч!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Професионална козметика за коса с Лореал

Loreal е един от най-големите и разпознаваеми козметични брандове в световен мащаб. През всички дълги години на работа, опитни учени и специалисти чрез задълбочени проучвания, с цел иновации и подобряване на качеството на продуктите, търсят нови и още по- добри, чисти и с многокомпонентно действие съставки, за създаването на нови и още по- добри продукти. Те са марката, която днес определя модните тенденции.

Лореал е компания, доказала се със своята креативност, иновации, безпогрешно качество и загриженост към проблемите и желанията на своите клиенти. Гиганта използва усъвършенствана технология, създаваща неповторима формула, която дава сигурност на крайния потребител, че косата му е в добри ръце.

Продукти за коса Лореал за професионална грижа на косата Бургас
Продукти на марка Лореал за професинална грижа на коса Бургас

Професионалната козметика за коса Лореал превръща фризьорската индурстрия в изкуство, което бива трудно осъществимо без тяхна помощ. Продуктите им са богати на лечебни свойства, базирани на иновативна молекулярна технология, които възстановяват и подхранват косата от корените до връхчетата.

Бранда предлага богато разнообразие от революционни патентовани професионални продукти за коса, много от които могат да бъдат намерени само във фризьорските салони.

Целта на професионалната козметика е да предостави комплексна грижа на косата, като й вдъхне нов живот изпълнен с красота, здраве и жизненост. С качествените професионлни продукти постигате дълготрайни резултати.

Професионалната грижа е всичко, от което се нуждае косата ви. Тя предлага интензивни процедури, които подхранват и възстановяват косъма в дълбочина. Продуктите за масова употреба, предлагащи се в мгазините нямат тази сила на действие и не могат да се справят с повечето възникнали проблеми.

Продукти на Лореал за ежедневна грижа за косата Бургас
Ежедневна грижа за коса съвети от Амбар Бургас

Положителните аспекти на професионалната грижа за коса:

 • Има способността да превръща сухата и безжизнена коса в мека, жива и еластична.
 • С професионалната козметика предпазвате косъма от изсушаване и накъсване.
 • Съставките на професионалната козметика ревитализират косата и ѝ придават изключителен блясък и мекота.
 • Значително се подобрява вида на косата, като ефект вие получавате забележителен обем от корените до връхчетата.
 • Изтъняването на косъма е сведено до минимум.
 • Качествената козметика за коса придава плътност и регенерира космените фоликули.
 • Професионалната козметика стимулира растежа на косата.
 • Действа като превантивна мярка при косопад и пърхот.
 • Подобрява естествената влажност на косата.
 • Енергизира и тонизира косата, като заздравява структурата на косъма.
 • Придава здравина и жизненост.
 • Възвръща нивата на естествения кератин.

Професионалната козметика за коса прониква дълбоко в структурата на косъма, осигурява дълготрайна здравина, без накъсване. Ефектът за вашата коса е кашмирена мекота, изключителен блясък и спиращ всеки поглед обем. Това е ключът към възстановената и добре поддържана коса! Вашият фризьор ще ви посъветва кой от продуктите за грижа е най- подходящ за вас, спрямо структурата на косата ви и нейните проблеми в момента.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Модерно или просто от нужда: Скалп микропигментация или как да ви “порасне” нова коса

Загубата на коса винаги е оказвало влияние не само на външния вид, а и върху самочувствието и уверенеността на всеки един от нас, най- вече на мъжете, които трудно успяват да прикрият това несъвършенство.

Има много начини за лечение на косопада, но при много малко хора дава дългосрочни резултати. За представителите на силният пол, иновативните методи за разкрасяване поеха по нов път и предложа на всички, които имат нужда от добре оформена “прическа”, метода скалп микропигментация.

Резултатти преди и след процедурата скалп микропигментация Амбър Бургас
Резултатти преди и след услугата скалп микропигментация за мъже Амбър Бургас

Чрез тази процедура може да бъдете напълно сигурни, че ще получите прецизно оформяне, и това ще остане за дълъг период от време. Ние, от Амбър разполагаме с най- модерното оборудване, както и с квалифицирани, опитни професионалисти, които ще Ви накарат отново да се усмихнете и да забравите за проблема.

Скалп микропигментацията се прилага при мъже с оредяла коса или изцяло оплешивели участъци, както и за прикриване на белези по темето. Така създавате илюзия, че имате много късо подстригана коса.

Процедурата се извършва на няколко етапа. Ефекта трае от година и половина до три години, тъй като пигмента не прониква в дълбочината на кожата, както е при татуирането. По време на процедурата, вие няма да изпитвате болка или дискомфорт, а само леко боцкане. Този метод е щадящ за кожата и напълно безвреден за скалпа. Благодарение на богатото разнообразие от цветове, вие ще получите най- подходящият за вас цвят, съобразен с типа на кожата и предпочитанията ви.

Изпълнение на процедурата скапл микропигментация на мъже Амбър Бургас
Изпълнение на процедурата скапл микропигментация Амбър Бургас

Микропигментацията на скалпа отнема около 3 до 5 часа. При наличие на повече места с липса на окосмяване, се налага повторно прилагането на процедурата. За да получите яснота за процеса, времетраенето и броят на сесиите, е нужно да получите индивидуална консултация с нашите специалисти.

След преминала процедура по скалп микропигментация, посещавайте поне веднъж годишно специалиста, приложил този съвременен метод, за да определи качеството на пигмента към момента. Повторното прилагане на процедурата е строго индивидуално, и се влияе до голяма част от външните условия, структурата на кожата и цвета, който е приложен.

Студио за красота AMBAR е на разположение за всички вас, мъже, които искате да изглеждате още по- добре. Не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще отговорим на всичките ви въпроси. Преобразете външния си вид, преоткрийте себе си!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Какво трябва да знаем за миглите „косъм по косъм“?

Технологията за поставяне на мигли “косъм по косъм” набра сериозна популярност през последните няколко години. С какво допринася за по- добрият външен вид? Процедурата не само издължава, а и придава допълнителен обем, като миглите запазват максимално естествения си облик. Целта на този метод не е да пресъздаде наситеност, и поглед с натежали върху клепачите мигли, а едни нежни пърхащи очи с изкусителен поглед.

За направата на полу- перманентните мигли се използва висококачествена коприна. Тя не причинява раздразнения и не възпрепядства растежа на естествените мигли. Косъмчетата, както сами се досещате, се прикрепват едно по едно към миглите. Внимава се да не се слепят едно за друго, защото така ще се образуват снопчета, които изглеждат неестествено и могат да увредят миглите. Ако са поставени правилно не трябва да усещате никакво неразположение или безпокойство. Процедурата се извършва с помощта на специално хипоалергенно лепило и пинцета.

Изграждане на мигли с процедура косъм по косъм Бургас
Мигли преди, след услуга косъм по косъм Бургас

Миглите са различни по дължина, дебелина и цвят. Това ги превръща в продукт, подходящ за всяка една жена, както и за нейните специфични нужди и предпочитания. Най- широка употреба имат черните и кафяви мигли, като в някои случаи се добавят и сини, които създават илюзия за повече обем. С поставянето на мигли “косъм по косъм” вие си осигурявате една естествена и подобрена визия, подходяща както за ежедневието, така и за специални поводи.

Тази процедура е напълно безвредна и безболезнена, и по никакъв начин не създава дискомфорт на клиента. Основното притеснение на жените, е че прикрепването на косъмчета към естествените мигли оказва върху тях негативно влияние, но това не е така. Процедурата по никакъв начин не засяга естествения цикъл на миглите. Изберете професионалист, който правилно ще изпълни този метод. Разбира се, Вие също трябва да полагате грижи и да спазвате добра лична хигиена, ако искате миглите да изглеждат изрядно за по-дълъг период от време.

Друга причина, поради която жените все още се страхуват да се подложат на тази процедура, е мисълта, че така увреждат естествените си мигли и те преждевремено биха окапали. В това твърдение няма нищо вярно. Естественият живот на миглите има продължителност от два до три месеца, като през това време израстват нови.

Изграждане на мигли с услуга косъм по косъм Бургас
Професионална грижа за миглите с услуга косъм по косъм Бургас

Самата процедура отнема между един и три часа. Първо се поставят специални лепенки на долните клепачи, които предпазват от полепване на лепило по тях, след което започва същинския процес, а именно прикрепването на самите косъмчета към миглите.

Съвети от специалистите: Избягвайте контакт с вода през първите 24-часа, така ще сте сигурни, че лепилото е добре изсъхнало. Подсушавайте внимателно миглите след баня, като използвате помощта на кърпа или сешоар. Добре е да ги разресвате редовно с малко, специално за това гребенче. Не използвайте дегримьори и почистващи продукти на мазна основа, както и такива, които съдържат в себе си алкохол. Те разграждат лепилото. Най-добре е да почиствате участъка около очите с мицеларна вода.

Употребата на спирала не е препоръчителна. Не ви е необходима, все пак целта на миглите “косъм по косъм” е да създаде точно илюзията, че сте с такава. Премахването на грим от клепачите трябва да се извършва внимателно, с нежни движения, като се стремите да не закачите миглите.

Красиви и плътни мигли косъм по косъм Бургас
Мигли преди, след процедура косъм по косъм Бургас

Препоръчва се поддръжка в период от три до четири седмици. Не е нужно да правите почивки между процедурите, тъй като те по никакъв начин не увреждат естествените мигли.

Ако все още се колебаете, винаги може да се свържете с нас. Ние ще ви разясним цялата процедура от начало до край. Подарете си спиращ дъха поглед, за който винаги сте мечтали!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Изграждане на нокти с гел или с акрил? Кое да предпочетем?

Маникюрът не е просто добре оформени и лакирани нокти, а цяло изкуство, което с всеки изминал ден намира все по- широко поле за изява в света на красотата и стила.

Илияна Георгиева е част от екипа на Студио за красота AMBAR, която създава съвършенство по ръцете на своите клиенти. Тя е истински професионалист, когато става въпрос за маникюр или педикюр.

Дългогодишният опит, който притежава, придружен с необходимите квалификации ѝ предоставят възможността да създава уникални творения върху ноктите на всяка жена. Съчетанието между стил и класа, който са част от нейните възгледи, се виждат по необикновен начин и в нейната работа.

Много жени са били изправени пред дилемите: “Коя техника да избера за изграждане на нокътната плочка? Щадяща ли е тази процедура и колко трайна ще бъде тя.”

Допитахме се нашият експерт- Илияна Георгиева, която ни сподели тайните в изграждането на перфектния маникюр и особеностите на различните техники.

Какво представлява акрила и по какъв начин изгражда ноктите?

Акрила е материал, който е известен от дълги години с издръжливостта и здравината, която притежава. Образува се при смесване на полимер на прах със специална мономерна течност. Нанася се върху нокътя, след което се оформя и оставя да се втвърди. Полученият материал трябва да е гъст и да наподобява пластелин. Има различни методи при употребата на акрил- при някои се покрива целият нокът, а при други само 2/3 от него. След като изсъхне е добре да се изпили, за да се придаде естествен вид на нокътната плочка. Оформя се според формата, която желаете да придобиете- бадемова, квадратна, закръглена, заострена или пък овална. Другият вариант за изграждане на маникюра с акрил е чрез помощта на удължители за нокти, които се прикрепват към нокътя с помощта на акрилния прах.

Изграждане на маникюр с акрил Бургас
Изграждане на нокти с акрил Бургас

Какви са предимствата при изграждането с акрил?

Предимството при тази техника на изграждане е, че ноктите изглеждат много по-естествени, дори може да ги носите без лак. Премахването става със специален разтвор, което предпазва ноктите от механично наряняване. Температурните изменения не оказват влияние върху акрила. Освен това е много издръжлив продукт, което позволява да носите лак без да се олющва за по-дълъг период от време.

А какви са недосатъците?

При работа с акрил се отделя неприятна миризма от мономера. Много от жените мислят, че тя ще се запази във времето, но всъщност не е така. Друг проблем е, че тази технология се усвоява много по-трудно. Някои маникюристи не успяват да придадат естествен вид на ноктите, правят ги дебели и неравни. Така клиентите остават с впечатлението, че този начин за изграждане е по- лош. Работата с акрил трябва да се извършва по-бързо, защото времето за моделиране преди да се втвърди е много кратко. С времето акрила пожълтява и е възможно това да се придаде и на естествените нокти. Друг основен недостатък е, че ако искате да премахнете лака- то трябва да използвате продукти без ацетон, защото в противен случай ще повредите акрилното покритие.

Разкажи ни малко за технологията на изграждане на нокти с гел?

UV гелът, за разлика от акрила, се втвърдява само под ултравиолетова светлина. Може да се използва както само върху повърхността на нокътя, ако искате да го предпазите от счупване, така и за изграждането му. Разликата между гела и акрила е, че при гела се получава един блестящ ефект, а при акрила- матов. След като гелът се оформи се изпича от 30 секунди до 4 минути, в зависимост от мощността и вида на лампата (UV или LED). И при този метод ноктите могат да бъдат изградени с помощта на удължители. При необходимост отново се изпилява наслоения гел, за да се получи по-естествен вид.

Изграждане на нокти с гел Бургас
Изграждане на маникюр с гел Бургас

Кои са предимства на гела?

Ноктите, изградени с гел, имат силен блясък. Изграждането коства много по-малко време. Не се отделя неприятна миризма. Освен това ултравиолетовата светлина не позволява появата на гъбични инфекции. С покритие от гел, маникюрът може да издържи средно от 20 до 30 дни.

Какви са неговите недостатъци?

Маникюрът, който е изграден с помощта на гел не е толкова издръжлив, като този с акрил. Влияе се от температурата и при резки промени започва да се обелва. При свалянето на гела ноктите трябва да бъдат изпилени, което изтънява плочката. При не добре свършена работа маникюрът, изграден с гел, изглежда напластен и неравен, което дразни окото.

И с двете техники може да получите желания резултат, просто трябва да помислите кой от начините е по- подходящ за вас и вашите нокти. Както с акрила, така и с гела можете да изградите, заздравите или подобрите вида на ноктите. Колкото до това дали са вредни тези процедури ще кажа, че всяко едно третиране или изменение от естествения си вид оказва влияние върху тялото, косата, кожата или ноктите, но днес това са неща, които са необходими, ако искаме да изглеждаме безупречно в ежедневната си визия.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Мъжки прически според формата на лицето

Съвременния мъж се стреми да притежава безупречен външен вид. Избора на прическа е от съществено значение за начина, по който той изглежда. Правилната прическа се избира в зависимост от формата на лицето. Експериментаторският дух на модерния мъж го кара да изпробва всички нови актуални модни тенденции, и без проблем ги приема, като ги интерпретира във своя външен вид. Мнението на професионалист за промяна на стайлинга е важно, за да може да се изберете най- подходящата прическа, която да е съобразена с вашите черти и начин на живот.

Мъжките прически стават все по- дръзки и влияят все по- силно на излъчването ви. Прическата може сама да говори за себе си и за характера на този, който я носи. Тя придава особен характер на мъжа- бунтар, любовник, мечтател или пък вид на лошо момче.

Мъжка прическа за кръгло лице със свободно пуснати кичури Бургас
Скица на мъжка прическа за кръгло лице Бургас
Мъжка прическа за кръгово лице с вдигнати кичури Бургас

Кръгло лице. Когато ширината и дължината на лицето са с пропорционални размери, а брадичката почти не се откроява, формата на лицето е кръгло. На мъже с такъв тип лице им подхожда прическа, която има повече обем в горната част на главата. По този начин се добавя дължина на лицето, а ширината оптически се намаля. Отбягвайте бретоните и подстрижките, които придават обем в страничната част на главата. Така ще намалите височината, и ще предадете още по- кръгъл вид на лицето си, а целта е да се постигне точно обратното. За този тип лица е подходящо изсветляване в горната част на косата,което ще донесе до допълнително визуално издължаване на лицето

Мъжка прическа за квадратно лице с прав ъгъл на косата над челото Бургас
Скица на мъжка прическа за квадратно лице Бургас
Мъжка прическа за квадратно лице Бургас

Квадратно лице. При квадратното лице брадичката е силно изявена, а косата образува два прави ъгъла с челото. Това е най- разпространената форма на лице при мъжете, на което отиват почти всякакви видове прически и дължини. Чупливата и къдрава коса стои много добре на квадратното лице. За да се издължи оптически лицето, за предпочитане е прическа с обем над челото. Равният бретон, ще изостри чертите ви.

Мъжка прическа за продълговато лице с пуснати настрани кичури Бургас
Скица на мъжка прическа за продълговато лице Бургас
Мъжка прическа за за продълговато лице Бургас

Продълговато лице. Продълговатото лице се характеризира с по- голяма дължина, отколкото ширина, високо чело и издължена брадичка. По- добрият вариант за прическа, е такава с бретон, който ще прикрие челото, и бакенбарди. Избягвайте прекалено късата или дълга коса. Стремете се да постигнете еднакви дължини в горната и страничните части на главата, защото така се балансира формата на лицето.

Мъжка прическа за сърцевидно лице с пуснати кичури и брада Бургас
Скица за мъжка прическа за сърцевидно лице Бургас
Мъжка прическа за сърцевидно лице със свободно къдрави кичури Бургас

Сърцевидно лице. Челото, придружено от уголемени скули, е малко по-широко от обичайното, а брадичката е умалена. Избягвайте прически с къси коси, които придават твърде много обем в горната част на главата. Заложете на прически с кичури, които се спускат по челото. Подберете правилната подстрижка, която оптически ще смали големината на челото и ще подсили брадичката.

Мъжка прическа за овално лице с разчупена коса Бургас
Скица за мъжка прическа за овално лице Бургас
Мъжка прическа за овално лице с бритон Бургас

Овално лице. Всяка прическа стои удивително благодарение на правилната симетрична форма, с която се характеризира овалното лице. То е сред най- често срещаните при мъжете. Единственото, което не отива на хора с такива лица, е бретон, защото покрива и отвлича вниманието от правилната форма на лицето. Може да изпробвате всякакви варианти, без да се притеснявате, че ще се окажат неподходящи за Вас и Вашата визия. Разрошената коса, придружена от дълги разхвърлени кичури, придава привлекателен и пленителен външен вид на мъжете с овални лица.

Мъжка прическа за триъгълно лице тип свободно Бургас
Скица за мъжка прическа на триъгълно лице Бургас
Мъжка прическа за триъгълна лице с пуснати и свободни кичури Бургас

Триъгълно лице. Тесните скули и обемистата челюст са отличителни белези при триъгълното или т.нар.”крушовидно” лице. Притежателите на тази форма, имат за цел да намалят брадичката и увеличат челото, затова подходящата прическа за тях е тази, която придава повече обем на главата и в областта около ушите. Прекалено дългите коси не пасват на хора с такива лица, защото цялото внимание се насочва към брадичката. Опитайте се да закръглите тази форма на лицето, като носите косата си малко по- дълга и свободно стояща. Раздвижете я с ниско подстригани кичурчета, които да падат небрежно върху челото. Може да завършите визията си, като добавите леко набола брада, която да балансира изострените черти на лицето.

Целейки да намерим правилната прическа за себе си, която да пасва идеално на характера и външния ни вид, несъмнено трябва да вземем под внимание формата на лицето. Не винаги новите и актуални за сезона прически пасват на всяка външност. Така, вместо да си осигурим увереност и чувство на удовлетвореност от това как изглеждаме, постигаме точно обратния ефект. Ако искате и вие да имате модерна визия, се доверете на уменията на професионалистите, които с лекота ще преценят вашият стил прическа, която ще подчертае вашето излъчване и чар.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

5- те стъпки към безупречна кожа с Hydrafacial

Иновативната технология. Hydrafacial прави кожата Ви здрава, чиста и сияйна

Грижата за лицето е ежедневно предизвикателство. За да поддържаме кожата си млада и чиста, трябва да обръщаме специално внимание на нейните проблеми и да ги отстраняваме своевременно. Съвременните технологии са вашето решение за да имате отлична визия и сияйна на вид кожа. Hydrafacial е модерно технологично оръжие, с което лицето ви ще придобие здрав вид, ще се възстанови неговата еластичност и структура. И това се постига бързо, лесно и напълно безболезнено. Американската световноизвестна компания Edge System разработи този уред, предлагащ на всички жени и мъже качество и съвършени резултати.

Какъв е метода на действие на Hydrafacial?

Действието на уреда е да почисти кожата и замърсяванията в дълбочина, да я ексфолира и снабди с необходимите за нея ценни минерални вещества и микроелементи, като я направи мека, здрава и трайно хидратирана. Само след няколко терапии е напълно възможно козметични проблеми и нарушения вследствие от замърсявания, неблагоприятното влияние на околната среда или хормонални проблеми, да бъдат до голяма степен намалени и дори премахнати.

Hydrafacial e уред, който работи с вакуум и специално подбрани серуми. Метода на действие е в образуването на изкуствено “торнадо”, което засилва въздействието на серумите и прониква в дълбочина, за да почисти и възстанови увредените клетки. Вакуума се образува благодарение на дюзи, които са разработени по технологията “Вортекс”. Този уред притежава няколко различни дюзи, като всяка една от тях се използва за точно определени процедури.

Основната цел на Hydrafacial е да предостави съвкупност от грижи за лицето, като почиства в дълбочина, хидратира, подмладява и избавя от съществуващите проблеми. Процедурата е богата на мощни антиоксиданти, които успяват да се противопоставят на вредните слънчеви лъчения, стреса и замърсяването от околната среда, както и на естествени съставки, които подпомагат функцията на кожата.

Освен всичко това Hydrafacial е чудесен начин да премахнете торбичките под очите, пигментни петна, фини линии. Уреда има благоприятно действие при мазна кожа с разширени пори и липса на плътност

Този уред предлага напълно щадяща грижа спрямо кожата на лицето. По никакъв начин не може да сравните тази процедура с досегашните в козметичните салони, като например болезненото премахване на акне или черни точки, след което кожата е зачервена и раздразнена.

Hydrafacial помага при следните проблеми:

Една процедура отнема между 20 до 30 минути, която безпроблемно можете да вмъкнете във времето на обедната си почивка

Суха кожа и липса на еластичност

Решение на проблема суха кожа и липса на еластичност с hydrofecial Бургас

Наличие на запушени пори и черни точки

Решение на проблема черни точки и запушени пори с hydrofecial Бургас

При акне и розацея

Решение на проблема акне с hydrofecial Бургас

Фини линии и бръчки

Решение на проблема бръчки с hydrofecial Бургас

Торбички под очите

Решение на проблема торбички под очите с hydrofecial Бургас

Пигментни петна

Решение на проблема пигментни петна с hydrofecial Бургас

Неравномерен тен и слънчеви изгаряния

Решение на проблема слънчеви изгарания с hydrofecial Бургас

Разразнена и зачервена кожа

Решение на проблема зачервена кожа с hydrofecial Бургас

Каква е основната съставка на Hydrafacial?

Основната съставка е екстракт от див конски кестен, който действа противовъзпалително и капиляроукрепващо. Множеството съставки в серумите имат благоприятен ефект върху кожата, като я подхранват интензивно, защитават я и я регенерират, така че тя да започне сама да произвежда нови клетки. Активни съставки са например: екстракт от червени водорасли, глицерин, ниско молекулярна хиалуронова киселина, земни минерални пептиди, екстракт от Мирта, Mucor Miehei Екстракт, арника и екстракт от листа на китайската камелия.

5 СТЪПКИ НА HYDRAFACIAL

ЕКСФОЛИАЦИЯ

Грижа за лицето с процеса ексфолация Бургас

Мъртвите клетки се почистват без абразивни частици и се показва новата, здрава кожа

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Грижа за лицето с процеса химичен пилинг Бургас

Мъртвите клетки се разграждат, за да навлязат активните серуми в дълбочина

ЕКСТРАКЦИЯ

Грижа за лицето с процеса екстракция Бургас

Извличане на комедони (черни точки), включително и подкожни

РЕГЕНЕРАЦИЯ

Грижа за лицето с процеса регенерация Бургас

Антистарееща процедура за изглаждане на бръчки

ХИДРАТАЦИЯ

Грижа за лицето с процеса хидратация Бургас

Поддържане на постигнатия резултат с антиоксиданти и хиалуронова киселина

Ексфолация – Ексфолация е първият етап, през който трябва да преминете. Неговата задача е да премахне най-горния слой мъртви клетки. Ще усетите лек натиск, но той в никакъв случай не е неприятен или болезнен. Както споменахме по- горе този уред разполага със специални спираловидни дюзи, всяка от които е с различно предназначение. Те изглаждат и подмладяват епидермиса, премахват пигментацията, регенерират кожата, като едновременно с това осигуряват овлажняващ серум, който прави процедурата още по-приятна. Вакуумът пък придава тонус, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.

Химичен пилинг – Това е втората и най- приятната част от терапията. Този етап е подготовка за премахване на насъбралите се замърсявания от порите, като ги омекотява и разширява, без да създава никакъв дискомфорт. Нанася се много нежно, въртеливите движения на дюзата почти не са усещат.

В зависимост от това колко проблемна е вашата кожа, може да избирате между три пилинга. При силно засегната кожа се прилага интезивна процедура, а за не толкова проблемна- мека или умерена. Дюзата отпуска тънък слой течност, след което го изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на течността за пилинга, което не й позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата, за да предотврати възможно изгаряне.

Екстракция – Третият етап е един от най- важните. Този метод почиства в дълбочина замърсяванията по кожата и регулира себума. Предлага не само видимо козметично подобрение, но и вътрешно, като премахва източника. Нито една технология досега не е постигала такъв успех при борбата с акнето и черните точки. Серумът Beta- HD има противовъзпалително и антибактериално действие върху кожата, премахва до основи натрупаната мръсотия от лицето. “Вортекс” технологията изсмуква нечистотиите, порите остават чисти, а серума прониква в дълбочина.

Регенерация – Четвъртата стъпка има за цел да стимулира клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките, благодарение на специален пептиден Дермабилдер коктейл. Това е чудесна процедура особено за жени в по-напреднала възраст, които се нуждаят от анти ейдж ефект.

Хидратация – Хидратацията е последният етап, през който трябва да премине кожата на лицето. За тази процедура се използва дюза и Antiox- 6 серум, които имат антиоксидиращо и богато на витамини действие. Серума предоставя хиалуронова киселина, която е една от най-важните съставки. Екстрактът от бял чай и Витамин А и Е придават еластичност на кожата, действат ободрително на епидермиса и стимулират растежа на нови клетки. Екстрактът от Камелия защитава кожата от поява на петна и лунички. Рициновото масло и екстракта от див кестен пък укрепват капилярите.
След приключване на пълната терапия резултатът е следният- чиста, гладка и сияйна кожа, дълбоко почистена и добре хидратирана!

Хромотерапия за безупрична кожа Бургас
Вакуумен лимфен дренаж за безупрична кожа Бургас
Влажно диамантен микродермабразио за безупрична кожа Бургас

Допълващи терапии

Може да комбинирате основните процедури с още 3 терапии, които биват допълващи или самостоятелни. Те са следните: влажно диамантено микродермабразио, вакуумен лимфен дренаж за лице и тяло и хромотерапия.

Хромотерапия – Цветовете имат терапевтичен ефект и също могат да бъдат възприети от кожата. Те оказват влияние върху метаболизма, както и върху функциите на органите. За лечение най-често се използва синият и червен цвят. Синьото има противовъзпалителен и успокояващ ефект. Въздейства добре при акне, розацея и дерматит. Червеното ускорява процеса на възстановяване на клетки и подобрява кръвоснабдяването. Подходящ е при суха и проблемна кожа.

Вакуумен лимфен дренаж за лице и тяло – С тази процедура успявате да премахнете отоците, черните кръгове под очите, както и да забавите процеса на стареене. С лек натиск се третират засегнатите части по лицето и тялото, като по този начин се подобрява кръвообращението, премахва се целулита и се подобрява състоянието на мускулите.

Влажно диамантено микродермабразио – Този метод е подходящ при проблеми като пигментни петна, белези от акне или хиперкератоза. Има дълбоко ексфолиращо действие.

Не губете излишно време. Запазете час при нас още сега. Вие заслужавате да се чувствате добре и удобно в кожата си. Край на черните кръгове под очите, петната и проблемната кожа. Подарете си красотата, за която винаги сте мечтали с помощта на Hydrafacial ! Защото вие и вашата кожа го заслужавате!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Студио Амбър представя иновативният уред за премахване на целулита VelaShape III

Какво представлява уреда VelaShape III?

Студио за красота AMBAR предлага на своите клиенти иновативен уред, наречен VelaShape III, който е с повече от 10 години опит в областта на медицинската естетика. Метода е най- известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулит и стягане на кожата. Уреда използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия.

Работата посредством уреда се извършва, предизвиквайки дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри. Ефекта е увеличаване на кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулиране производството на колаген. Освен това се подпомага активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки, и да се изглади повърхността на кожата.

Стягане на кожата на и около корема с велашейп 3 Бургас
Премахване на целулита и стягане на кожата с велашейп 3 Бургас
Стягане на кожата на лицето с уред велашейп 3 Бургас

За какви цели може да се използва VelaShape III? В пъти по- добри резултати и постигане на по- голяма ефективност

VelaShape III оформя тялото Ви без хирургически интервенции. Вследствие прилагане на процедури с модерният уред, вие ще увеличите самочувствието си и ще се чувствате добре в своето тяло. Уреда е безопасен и безболезнен начин да се справите с проблемните зони.

Какво постига с вашето тяло VelaShape III?

 • Оформяне;
 • Премахване на целулитните зониl;
 • Видимо намаляване на обиколката;
 • Качествено подобрение на вида и текстурата на кожата

VelaShape III е лесен начин за да премахнете целулита и да се отървете от излишните мазнини. Модерна технология от най- ново поколения за стягане и оформяне на отпуснатата и с мастни натрупвания кожа.

Области, които може да се третират с VelaShape III:

 • Седалищни части
 • Корем
 • Бедра
 • Бричове
 • Паласки
 • Гръбни перки
 • Колене
 • Ръце

Уреда видимо подобрява структурата на кожата още след първата процедура! За постигането на желаните резултати са необходими от 2 до 4 сесии. Иновативната технология се отличава с бързо постигане на търсеният ефект, докато с други подобни технологии това е възможно с минимум 8 процедури.

Резултати от услугата стягане на кожата и премахване на целулита Бургас
Резултати преди и след от услугата стягане на кожата и премахване на целулита около врата и брадичката Бургас

Модерно технологично решение за придобиване на безупречна кожа и блестящ външен вид

Технология на инфрачервената светлина

Синергията между инфрачервените и радиочестотните вълни гарантира безопасността и позволява точното насочване към по- дълбоките тъкани. Технологията за охлаждане намалява дискомфорта. Не е необходима анестезия. Уреда значително намалява лечението и необходимостта от множество процедури. Резултатите са видими още след първата сесия, и дават дълготраен ефект.

VelaShape III загрява кожата и стимулира производството на колаген. Уреда нагрява субдермалните тъкани, за да позволи проникването на RF в по- дълбоката тъкан. Метода е базиран на най- новата актуализация на технологията elōs ™ , която е комбинация от топлина, светлина, всмукване и масаж. Процедурата не причинява дискомфорт, а клиентите изпитват пълно удовлетворение и постигат постоянен ефект, върху своите проблемни зони. Може да получите отлични резултати само след първата до третата сесия.

Резултати преди и след от услугата стягане на кожата и премахване на целулита Амбър Бургас
Резултати преди и след от услугата стягане на кожата и премахване на целулита велашейп Амбът Бургас

Високоефективно решение за подобряване на фигурата

Модерното технологично решение, наречено VelaShape III, обхваща широк кръг от хора, които имат проблеми и натрупвания в определени зони на тялото. Надежността на лечението създава благоприятна предпоставка за премахване на излишните мазнини и оформянето на по-гладка и здрава на вид кожа.

Оформяне на тялото

Под оформяне на тялото се разбира премахване и изчистване на излишната мазнина, което способства да се постигне желаната форма и съвършен външен вид на тялото и кожата.

Целулит

Целулитът е кожно изменение, което се проявява при повечето жени след пубертета, независимо дали те са слаби или с наднормено тегло. Най- често се среща в тазовата област. Целулитът може да възникне при жени от всички възрасти и има тенденцията да се засилва с възрастта, тъй като с течение на времето кожата губи своята еластичност.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ