image

Премахване на целулит и стягане на кожата с иновативният уред VelaShape III

  • Елегантен, модерен и съвременен дизайн
  • Постоянни и видими резултати
  • Кратки сесии на процедура
  • Нов, лесен за използване интуитивен интерфейс
Запази си час

Какво представлява Velashape III и какъв е методът му на работа?

VelaShape с повече от 10 години опит в областта на медицинската естетика, е най- известната неинвазивна процедура в света, която работи в посока премахване на целулита и стягане на кожата. Методът на работа на уреда се крие в използването на патентована Elos технология, съчетаваща двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина (IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява идеалното количество енергия, достигаща до тъканта.

image

Как работи VelaShape III?

Принципът на работа е в загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри. Това повлиява в посока увеличаване на кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм, както и стимулирането на колаген. Уреда нагрява субдермалните тъкани, за да позволи проникването на RF в по- дълбоката тъкан. Метода е базиран на най- новата актуализация на технологията elōs ™ , която е комбинация от топлина, светлина, всмукване и масаж. Процедурата не причинява дискомфорт, а клиентите изпитват пълно удовлетворение и постигат постоянен ефект, върху своите проблемни зони. Може да получите отлични резултати само след първата до третата сесия.

Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

image

В пъти по-добри резултати и постигане на по-голяма ефективност!

  • VelaShape III подобрява структурата на кожата, още след първата процедура!
  • Видими резултати се постигат между 2-та и 4-тата сесия.
  • Иновативната технология се отличава с по- бързо и трайно постигане на резултати!
image

Оформяне стягане и извайване !

Резултатите, които Ви споделяме са направени на база десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, извършени в света. Само след няколко процедури, се вижда видимо подобрение структурата и текстурата на кожата. Целулита е редуциран. Клиничните проучвания сочат намаляне с 1-3 см, само след една извършена процедура. Отзивите от нашите клиенти са 97 % удовлетворение от постигнатите резултати!

image

Гръбни перки

Екстремна активация на метаболизма на мастните клетки, предизвиквайки тяхното стопяване.

image

Бедра

Изключителна ефективност върху отпусната кожа.

image
image

Корем

Извайване, стягане и подобряване на еластичността на кожата.

image

Седалищни части

Активно въздействие върху мастните депа и целулита.

Как VelaShape подобрява моята фигура?

Чрез ефективно загряване и вакуум се стимулира растежа на нови и по- качествени колаген и еластин. Това води до успешно редуциране на целулита в третираната зона, както и цялостно подобряване структурата на кожата.

image

Отпусната кожа с целулит

VelaShape е уред, комбиниращ активното въздействие на радиочестота, инфрачервена светлина и вакуум масаж. Вакуумът повлиява изглаждането на кожата, като улеснява потока енергия, която достига до проблемните зони, освобождавайки тялото от токсичните вещества и целулитните натрупвания. Радиочестотата въздейства върху клетките, които произвеждат колаген.

image

Терапия между 4 и 6 процедури

Подобряване вида на кожата се забелязва още след първата процедура. Разградените мазнини се отделят от организма чрез лимфният поток. Средно обиколката се намалява с около 1,5 см. след всяка проведена процедура, а целулита видимо е редуциран след 4- тата процедура. Дългосрочни резултати се постигат средно между 6 и 10 процедури, в зависимост от вида на кожата.

image

По-стегната кожа без целулит.

Ефектът е осезаем! Гладка и еластична кожа, без неравности и целулит, само след няколко процедури! Разбира се, че желаете дългосрочни резултати! След прилагане на необходимия пакет процедури, комбинирайте подходящ хранителен режим и двигателна активност, за да изглеждате и да се чувствате великолепно в своята кожа!

За какви цели се прилага терапия с VelaShape III?

VelaShape III е лесен начин за да премахнете целулита и да се отървете от излишните мазнини. Модерна технология от най-ново поколение за стягане и оформяне на отпуснатата и с мастни натрупвания кожа.

image

Оформяне контура на тялото

image

Премахване на целулитните зони

image

Видимо намаляване на обиколката

image

Качествено подобрение на вида и текстурата на кожата

image

Отзиви за салона

Цени

Големи зони: бедра, седалищни части, корем
1 сесия 4 сесии
1 зона 288 лв. 999 лв.
2 зони 495 лв. 1 788 лв.
3 зони 688 лв. 2 398 лв.
Малки Зони: прасци, колене, паласки, бричове, гръбни перки, ръце,брадичка
1 сесия 4 сесии
1 зона 238 лв. 920 лв.
2 зони 418 лв. 1 498 лв.
Големи зони: бедра, седалищни части, корем (дълбока, интензивна сесия)
1 сесия 2 сесии
1 зона 548 лв. 998 лв.
2 зони 998 лв. 1 798 лв.
image

Не чакай повече!

Запиши час още сега!

Запази час

Вашата информация е 100% защитена. Натисни тук за да видиш нашата политика за поверителност.