Красота която се крие в най- деликатните детайли

Представете си изящен ретро гребен за коса, обсипан в ефектни детайли, кротко приседнал върху елегантен кок. От там се спуска облак от прелестен воал, под който се крие срамежливото и леко поруменяло лице на една жена, бъдеща съпруга и майка, изпълнена с любов, надежда, планове и мечти от това което й предстои. Красота, грация и нежна хубост. Кралицата на диадемите Bettyna Venkova умело успява да улови великолепието на женската красота в прелестните аксесоари, които създава. След като успешно завършва Моден Дизайн в Испания, Бетина е изпълнена с вдъхновение, свежи идеи и неповторима страст към модата и женската красота. Само на 22 години, младата дизайнерка решава да осъществи най-смелата си мечта, като отваря свой собствен бутик за аксесоари за коса през 2011г. в столицата. Съчетавайки красотата на истинските перли с кристали Swarovski и полускапоценни камъни, Бетина величае женската нежност и крехка красота, като същевременно кара жената да се чувства като кралица в най- специалния за нея ден. В ателието на прелестната дизайнерка с отличен вкус и силна женска интуиция, се извайват прелестни диадеми, гребени и накити за коса, които красят главите на дамите у нас по време на сватбеният им ден, а и не само! В продължение на няколко години, Bettyna Venkova успешно заявява позицията си на посланник на женската красота. Някои от колекциите ѝ включват изработки с флорални елементи, с помощта на които дамите ще се превърнат в музи, сякаш излезли от картината на някой известен ренесансов художник.

Представяне на бижутата на дизайнера Бетина Венкова Амбър Бургас

Запленени от блясъка на бохемското минало!

Екипа на студио за красота AMBAR се е посветил в това винаги да предоставя най- доброто на своите клиенти. Ето защо ние сме изключително щастливи да бъдем част от магията, която носи Бетина. Ръчно изработени, бижутата на Бетина преплитат перли с кристали, съчетавайки ботанически мотив под формата на гребен, диадема или шнола, които изящно допълват всяка една прическа. В студиото вече можете да намерите избрани дизайни на бранда, допълващи стайлинга и грацията на всяка една жена по случай различните ѝ поводи. Ние сме влюбени в красивите диадеми, шноли и гребени за коса, с дъх на романтика и деликатен бохемски стил. Дали за сватба, официално или светско събитие, ние ще се радваме да бъдем част от вълнението и емоциите от предстоящите моменти. При нас можете да разгледате каталог от изящните изработки на дизайнерката, а за булките които искат да са наистина уникални, Бетина пленява с аксесоари в абсолютен унисон с булчинската ви рокля. Аксесоарите са перфектния завършек към цялостната визия на една дама.

Характеристи на бижутата на дизайнера Бетина Венкова Амбър Бургас

Нашите клиенти са нашето вдъхновение!

В зависимост от това, дали сте се спрели на спусната коса на вълни, изящен класически кок или изискана официална прическа, иновативните естети от екипа на студио AMBAR, умело ще съчетаят подходящия аксесоар с желаната от вас визия. Заедно ще създадем и подчертаем красотата на вашето излъчване, с помощта на изящен гребен, шнола с флорални детайли или диадема, обсипана със скъпоценен блясък и ослепителна красота. Луксозните аксесоари на Bettyna Venkova внасят изтънченост и изключителен акцент, а дамите които ги носят привличат вниманието с огромна доза увереност и самочувствие.

бижута за коса на дизайнера Бетина Венкова Амбър Бургас