Гримьорски услуги

Студиото предлага професионални гимьорски услуги с висококачествени продукти. Ежедневен, вечерен и бюти грим.

В студио AMBAR ще имате възможността да бъдете гримирани от доказали се професионалисти в макиажа. Марките, с които работим са MAC и Kroylan.

Предлагаме Ви:

  • Ежедневен грим;
  • Официален или вечерен грим;
  • Бюти грим;

Ежедневен грим

Ежедневният грим е лек макияж, който подчертава само чертите на лицето, без да се използват ярки и тъмни тонове. При употреба на неправилни цветови комбинации и продукти, ежедневният грим вместо в търсен ефект, ще се превърне в дефект. Нашите иновативни специалисти ще постигнат желаният резултат за по- натурална визия, подходяща за всякакви дневни празненства и събития.

Гримьорска услуга ежедневен грим Амбър Бургас
Гримьорска услуга професионален ежедневен и вечереб грим Амбър Бургас
Гримьорска услуга вечерен грим Амбър Бургас

Вечерен грим

Имате повод, на който трябва да сте ослепителна? Официалният или вечерният грим е най- подходящият избор за Вас. Той се състои в подготовка на лицето, нанасяне на всякакъв тип основи, използване на сенки в по- ярки, наситени и опушени цветове, и завършек с подходящо към цялостната визия червило. Благодарение на високия клас продукти се прави „запечатване “ на грима, което осигурява издръжливост на макиажа при високи температури и влажност в продължение на дълги часове.

Почти всяка жена се е възползвала от грим направен от професионален гримьор. Доверявайки се на качествата на професионалистите, вие постигате мечтаната визия в един от най- специалните поводи в живота си (абитуриентски бал, сватба, кръщене). Вечерният грим е строго индивидуален и съобразен с чертите на лицето, кожата и цялостния стайлинг на дамата. За парти е актуален силен грим- с много тъмни гами на цветовете.

Бъдете уникална и неотразима по време на важните за Вас събития! Ние от студио за красота “Амбър” ще постигнем мечтаната за вас визия за вашите незабравими моменти.