Very Personal Day


Какво представлява? Къде се прави, и защо е нужно да знаете за нашите специални дни?!

АМБЪР е един от най-бързо развиващите се салони в Бургас!
Ние винаги се стремим да дадем най-добрата и пълноценна грижа за косата на всяка жена и мъж, който реши да се отдаде в ръцете на нашите професионалисти.

Студио АМБЪР знае, колко е важно всичко това, затова се стараем да дадем на нашите скъпи клиенти най-доброто!

Последното събитие от Kerastase бе на 19.04.2017
* * *
Какво точно представлява ден Kerastase?
Сертифициран Kérastase посланик  ще Ви посрещне в компанията на специалист обучение Kérastase Албена Петрова и нейния екип. Доверете се на професионалистите – които ще Ви предоставят и препоръчат най-добрата и подходяща грижа за Вашата коса – след като я анализират. Можете да допълните изживяването с Kérastase ритуал, който да Ви покаже мигновената промяна на косата Ви, доверена в ръцете на точните професионалисти от
СТУДИО АМБЪР

Услугите на Kérastase, са истински ритуали, а не просто процедури за прекрасна и здрава коса. Названието „ритуал“ е избрано от световния бранд заради изживяването и удоволствието, които осигуряват на клиента.

Специално за Very personal days, цената на Kérastase ритуал Fusio Dose с включен сешоар е не 45.00 лева, а само 28.00 лева. Какво е Fusiodose? Това е ритуал за моментално преобразяване на косата. Представлява специална, персонална грижа – приготвена на момента, пред Вас, за Вас. Съставките се подбират спрямо конкретната проблематика на косата. Резултатът е точният за Вас коктейл концентрирани активни съставки, които буквално преобразяват косата Ви. FUSIO-DOSE не е просто ритуал, а нови двадесет възможни комбинации да преобразят косата ВИ.

За всички гости на Very personal days, бе предвидена отстъпка от 10% от цената на продуктите на Kérastase. За всички, които не успяха да се възползват от Kérastase ритуалите на 19-ти април, то на празника успяха да вземат своя ваучер с отстъпка 15% за ритуал в избран от ТЯХ друг ден.

Very personal days са световно събитие на Kérastase, което цели информирана високо технологична, първокласна и луксозна грижа. Палитрата решения за красота на световния бранд се обогатява и допълва непрестанно – с нови и нови решения, посветени на една мисия: вашата красива и здрава коса.

Защото да имаш красива коса не е просто възможност, а приоритет!

-АМБЪР

Очаквайте още предложение от студио за красота АМБЪР, защото е наш приоритет да създаваме красота.
Следете нашият блог или FACEBOOK страница за повече информация, ваучери и празници, които ще осъществим заедно с ВАС!

БЛАГОДАРИМ ВИ!