Знаете ли,че косата расте с около сантиметър на месец?
Чудите се защо Вашата не е така.
Останете с нас и ще Ви разкажем.

  Ежедневното триене на върховете на косата в материята и влиянието на въздуха,вятъра и слънцето влияят  отрицателно на последните сантиметри,и така наречените връхчета на косата.Честото използване на маша,преса и сешоар,както и всяка топлинна обработка нанасят щети на повърхностният слой на косъма.

   Винаги сте си мислили,че честото подстригване на върховете на косата Ви отдалечава от така мечтаната дълга и здрава коса…Имаме да ви съобщим една прекрасна новина:
Това е мит!Всъщност съществува специална техника за растеж на здрава и дълга коса.Той се прави само в студио Амбър със специално заточени професионални инструменти,които запечатват върховете на косата Ви,като изрязват със специфична техника само около 2-3 мм. коса,която е ненужна и е започнала да изтънява>В тези милиметри косата е започнала да се раздвоява,затова,когато я почистим и запечатаме Вие ща можете да запазите косата си дълга.
  Услугата се препоръчва да се осъществява през период от 40 дни.В рамките на три месеца Вие ще видите огромната промяна,която е настъпила с косата ви.
    Действайте веднага,Вашата коса заслужава най-доброто!Ние Ви очакваме.
Студио Амбър работи и в неделя.


Защото да имаш красива коса е стремеж към съвършенство!