Как да премахнем пърхота с помощта на серията SPECIFIQUE ANTI-RECIDIVE на KÉRASTASE

Почти всеки един от нас в някакъв момент от живота си е страдал от пърхот. Ако и вие някога сте имали този проблем, вероятно сте запознати с неудобствата, които е способен да създаде в ежедневието. Може да засегне всеки, независимо от възрастта и пола. Няма нищо по-неприятно от парченца кожни люспи по раменете и неконтролируем сърбеж в областта на скалпа. Вече има решение на тези неприятни кожни раздразнения, и това е иновативната серия на KÉRASTASE SPECIFIQUE ANTI-RECIDIVE, която в най- кратки срокове ще Ви накара отново да се чувствате уверени в себе си, и без притеснение да вървите с гордо вдигната глава.

Пърхотът е дерматологично състояние, при което мъртвите кожни клетки падат от скалпа. Те се обновяват всеки месец, затова появата на пърхот е съвсем нормално явление, разбира се, до определена граница и количество. Ако лющенето се засили се налага да се предприемат незабавни мерки, дори понякога е необходимо да се потърси мнението на специалист- дерматолог, който да постави правилна диагноза и ефективно лечение, защото този проблем може да прерасне в по- сериозен проблем.

Пърхот- как да се справим бързо и ефективно?

Редица фактори могат да бъдат причина за появата на пърхота- от понижен имунитет, гъбична инфекция, лоша хигиена, хормонални проблеми до заболявания на стомашно- чревния тракт, неправилно хранене, недобра циркулация на кръвта в главата или нервната система. Какъвто и да е причинителя, серията SPECIFIQUE ANTI-RECIDIVE на KÉRASTASE ще ви помогне да се избавите от прекомерното омазняване и раздразнението на скалпа.

Пърхотът бива два вида- сух и мазен. От сух пърхот страдат хора, които са загубили здравината и блясъка на косите си. В повечето случаи е придружен от лек до умерен сърбеж. Люспичките са фини, с бял до сивкав цвят и лесно се отделят от скалпа. Мазният пърхот се проявява предимно през пубертета. Той се отличава с едри, напоени със себум, жълтеникави люспи, които са прикрепени към скалпа.

Съвременната технология на KÉRASTASE  премахва пърхота с ритуалите от серията SPECIFIQUE ANTI-RECIDIVE. Ампулите за интензивно лечение против пърхот, успокояват раздразненията и сърбежа при чувствителен и сух скалп. Прилагат се 3 пъти седмично в продължение на 4 седмици върху суха или изсушена с кърпа коса. Лечението ще ви помогне да премахнете люспите, и да се предпазите от повторна поява на пърхот до 4 седмици след спиране на употреба. Продуктът е дерматологично тестван и не съдържа силикони. За да постигнете още по- добри резултати, може да използвате и шампоан от същата серия – Specifique Bain Anti-Pelliculaire. Употребата му поне 8 последователни седмици, ще предотврати повторна поява на тови вид раздразнения по скалпа.

Серията  KÉRASTASE SPECIFIQUE  е създадена да предложи решение на проблеми, свързани с чувствителност на скалпа, сърбеж, пърхот, косопад и мазни корени.

Как да се предпазим от пърхота (3)
Как да се предпазим от пърхота (2)
Как да се предпазим от пърхота (1)

Може да намерите всички продукти в онлайн магазина на AMBAR. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси при избора на подходящ продукт. Нашият екип с удоволствие ще ви обясни, всичко което ви интересува!