Помислете над фактите..Тези, които могат да се похвалят с хубав ген и перфектна кожа са единици. Почти всички сме свикнали да полагаме не малко усилия в желанието си да постигнем хармонично тяло и да се чувстваме добре в кожата си. Целулит има всяка трета жена. Дали вследствие на хормонални проблеми, отпусната кожа или по заседнал начин на живот, факторите са много. Целулита е неприятен за окото и всяка жена и се иска колкото се може по- бързо да редуцира и дори премахне напълно тези повърхностни несъвършенства от своето дупе, корем и бедра. Спокойно! Поемете дъх! Целулита няма да бъде с вас завинаги. Колкото и добре да звучи, дори и да сте започнали активни спортни занимания, преразгледали сте своето ежедневно хранене, пак има вероятност да не успеете да премахнете напълно несъвършенствата по кожата.

Да погледнем в света на иновациите и технологиите от най- ново поколение. Зад завесата е решението ви към безупречно гладка кожа. Да, не спирайте да се грижите за своята фигура, но ако искате наистина дългосрочни и бързи резултати, то в следващите редове ще разберете повече за уреда, наречен VelaShape III.

Всеки проблем има своето решение. Специалистите създадоха безболезнен, удобен и съвременен способ да стопите подкожните мазнини и да възвърнете еластичността на своята кожа отново. Как ви звучи това? VelaShape III не е просто уред, това е неинвазивна терапия за вашата кожа, която цели ефективно и безопасно да оформи проблемните зони по тялото, където натрупването на мазнини е по- голямо.

Без целулит на дупето благодарение на Велашейп 3 Амбър Бургас
Без целулит на краката благодарение на Велашейп 3 Амбър Бургас

Запленени ли сте? Бъдете сигурни, че още след първата терапия с този вълшебен уред ще се залепите пред огледалото зашеметени от резултатите. Да поговорим в детайли как точно работи уреда. Иновативната технология, с която си борави уреда, загрява мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри, в следствие на което се увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и се стимулира производството на колаген. Това води до по-гладка текстура на кожата, което намалява появата на целулита и оформя контура на засегнатите области.

Процедурата не причинява дискомфорт. Вие ще изпитате пълно удовлетворение и ще се радвате на дълготраен ефект. Резултатите идват веднага, а те са наистина поразителни.

За по- любознателните искаме да ви приканим да прочетете подробна информация за уреда, поместена в раздел Услуги, а за нетърпеливите да претърпят своята промяна още сега, ще ви поканим да заповядате в Студио за красота AMBAR. Ще се срещнете с нашите изключителни и лъчезарни специалисти, които с радост, за кратко време ще ви покажат истинската красота на вашата кожа.

Усмихнете се, днес е прекрасен нов ден! Изящната кожа е винаги на мода! Защото красотата се открива в очите на една жена, а когато тя се чувства добре в кожата си, това си личи отдалеч!