Hydrafacial и 5-те стъпки към съвършената кожа на лицето

Здравата и сияйна кожа се постига благодарение на ежедневната грижа за лице, която трябва да полагаме за нея. Замърсяванията, стреса и нездравословното хранене са все фактори, които могат да направят кожата на лицето ви да изглежда по бледа, отпусната и с нездравословен вид.

Представяме Ви HydraFacial- новата ера в почистването на лицето!
HydraFacial е съвременен вид нехирургично лечение, което осигурява дълбоко почистване на кожата с едновременно овлажняващо и подмладяващо действие. Действието е силно концентрирано върху работата по редица козметични проблеми. Терапията действа успешно, когато се прилага срещу: фини линии, пигментни петна, торбички под очите, неравномерен тен, акне и розацея. Резултатите са изключителни при мазна кожа с разширени пори, като по време на терапия кожата е хидратирана, комедоните са премахнати и цялостния й вид е подобрен.

Професионален уред Hydrofacial за грижа на лице Амбър Бургас
Професионална процедура на лицето Hydrofacial Амбър Бургас

Какво представлява уреда Hydrafacial?

Hydrafacial е иновативен уред, който предоставя единствената по рода си неинвазивна мултифункционала терапия за подмладяване, ексфолиране, почистване, хидратиране и защита на кожата. Уредът работи с помощта на вакуум и специални серуми, на принципа на технологията “Вортекс” или така нареченият “Торнадо ефект”. Лекото вакуумно засмукване премахва нежно, натрупаните замърсявания и мъртви клетки на повърхността на кожата, и ги изхвърля в специален затворен контейнер. Серумите съдържащи хиалуронови молекули, витамини и антиоксиданти, достигат до дълбоките слоеве на кожата, като спомагат за нейното цялостно регенериране.

За какво помага уреда и срещу какви проблеми се бори?

Hydrafacial е уред от най- ново поколение, който се прилага при следните проблеми:

 • Комедони и черни точки;
 • Акне и розацея;
 • Проблемна и мазна кожа с разширени пори;
 • Фини бръчки и торбички под очите;
 • Пигментни петна, лунички, слънчево изгаряне и неравномерен тен;
 • Дехидратирана и отпусната кожа.
Почистване на лице с Hydrofacial Aмбър Бургас
Ексфолиране и хидратиране на лице с Hydrofacial Aмбър Бургас
Премахване на черни точки на лице с Hydrofacial Aмбър Бургас

Какви са 5- те стъпки на процедурата?

Неинвазивната терапия, която предлагаме в студио AMBAR, съчетава пет стъпки за цялостна грижа в една процедура.

 • Ексфолиация за почистване в дълбочина;
 • Химичен пилинг за въздействие в дълбочина;
 • Екстракция за елиминиране на проблема черни точки;
 • Регенерация за Антиейдж ефект;
 • Хидратация за гладка и сияйна кожа

Болезнена ли е терапията и колко време отнема една процедура?

Процедурата е напълно безболезнена. Нашата цел е Вие да изглеждате по- добре, да се чувствате млади и да имате здрава кожа. Ето защо HydraFacial е бързо и ефективно лечение, което отнема само 30 минути. Благодарение на активните съставки и иновативната технология, можете да се върнете към ежедневните си дейности веднага след процедурата, тъй като няма нужда от възстановителен период.

Колко процедури са необходими за дългосрочни резултати?

При много хора се забелязват видими резултати още след първата сесия. Дългосрочните резултати зависят изцяло от вида на вашата кожа и проблемните участъци по нея, които ще дадат яснота за необходимостта от процедурите, които трябва да се проведат. Две процедури през кратък период от време ще засилят действието на активните съставки и ще продължат действието им за по дълго. Около три са необходимите процедури за да се сдобиете с по- чиста, здрава, мека, подхранена и изключително сияйна кожа.

Резултати преди след грижа за лицето на зачервена кожа Амбър Бургас
Резултати преди след грижа за лицето на торбички под очите Амбър Бургас
Резултати преди след грижа за лицето на бръчки Амбър Бургас
Резултати преди след грижа за лицето на пигменти петна Амбър Бургас

За кого е подходяща тази процедура?

Терапията с HydraFacial е предназначена за всички типове кожа. Нашите специалисти ще подберат специални серуми, за да персонализират лечението според вашите нужди. За всички въпроси, възникнали преди или след направена процедура с Hydrafacial можете да се свържете с нашите терапевти.

Благодарение на специалната терапия за почистване на лицето HydraFacial -вашата кожа ще бъде по-здрава, свежа и красива. Процедурата е успокояваща, хидратираща, неинвазивна и безболезнена. Тя премахва фините линии и бръчки, пигментни петна и мъртвите кожни клетки, извлича всякакви замърсявания и осигурява дълготрайна хидратация.