Как се постига съвършената коса?

Професионалните терапии за коса са средството, с което съживяваме, подхранваме и връщаме блясъка на своята коса. Маската за коса е част от луксозната терапия за грижа, която дарява на косата нужните й хранителни вещества и микроелементи, подсилва структурата на косъма и го защитава от неблагоприятните атмосферни условия. Здравата коса се постига с ежемесечна грижа с правилните продукти и избор от терапии. Ако не я подсилваме, тя бързо губи от своя блясък, обем и мекота.

Мнението на експерт в грижата за косата е от първостепенно значение за вашия безупречен вид. Специалистите знаят най- добре от какво има нужда вашата коса, каква е нейната структура, и кои от продуктите за професионална грижа ще направят мигновени промени във външния й вид. Луксозните продукти за грижа са със селектиран състав, изключително богат на полезни вещества. Те достигат до най- дълбоката част във фоликула на косъма и възстановяват неговата нарушена цялост. Усъвършенстваните съставки са преминали множество тестове, и дават наистина забележителни резултати още след първата процедура. Нуждата от поддръжка и обогатяване с различни процедури за вашата коса, зависи изцяло от индивидуалните й особености, степен на увреждане, честота на третиране, структура на косъма и специфични проблеми.

Процедури при луксозна терапия за коса Амбър Бургас
Луксозна терапия за коса с продукта Керастейт Амбър Бургас

Безупречна коса с иновативните продукти за професионална грижа

Професионалните продукти, които използваме в ÁMBAR се грижат да подсилят и заздравят косата и кожата на главата. Високотехнологичните формули в тях, действат точно там, където е необходимо и влияят възстановяващо, дори при най- изтощената и непокорна коса, достигайки нейния съвършен изкусителен вид. Студио за красота AMBAR предлага на своите клиенти множество ритуали за грижа. Продуктите на Kérastase са висок клас професионални терапии, постигащи зашеметяващи резултати.
Релакс, 24 карата, Лукс, Интензивен, Theraphiste, Steampod, Кера Фюжън, Дисциплин и Хроноложист, са само част от луксозните терапии, на които може да се насладите в студио за красота ÁMBAR. Хроноложист е една от най- изящните терапии, създавана някога от Kerastase, предназначена за коси, които са изсушени от вредното лъчение на слънцето, увредени или често боядисвани. Ревитализиращите качества на концентрата от мимитичен хайвер, съдържащ се в продукта, обогатява косата с ценни есенциални аминокиселини, протеини, олиго- елементи и йод. Богатият ритуал, съчетава основни елементи- крем и перли от мимитичен хайвер, които внасят нов живот за вашата коса. Те я правят мека и блестяща, възвръщат еластичността й, регенерират кожата на скалпа, като заздравяват и подсилват косъма от корена. След ритуала, резултатите са моментални. Веднъж почувствали това блажено усещане, ще искате отново и отново да го изживеете.

Какво се случва, по време на процедурата за терапия на коса в салона?

Забелязвали ли сте жените, които винаги са с перфектно оформени коси. Коса, която пада тежко, с идеален обем и форма, светлината нежно се отразява върху нея, изглежда мека и плътна… Това е здравата коса! За да се постигнете този ефект, е необходимо да дадете нов живот и на своята коса. Професионалната грижа в салона за красота, дава всичко необходимо да притежавате винаги безупречно изглеждаща коса.

Ритуалите са вашето бягство в света на красивата коса. Всяка процедура започва със специализирана консултация, и възможност за диагностика на състоянието на косата и скалпа в момента, което се извършва с микрокамера Керастаз. След диагностиката, вие ще се насладите на персонално избраната терапия, съобразена с вашите специфични нужди. Ритуалите продължават от 60 до 90 минути, в зависимост от вида на терапията и дължината на коса Ви. Докато косата ви придобива съвършено нов облик, вие ще релаксирате, ще почувствате феноменален масаж на главата, ще се потопите в съвсем различна топла атмосфера, далеч от динамиката и стреса на ежедневието. Резултатите освен мигновени, са и дълготрайни, и вие ще се облечете с ново самочувствие и добро настроение.

Видове услуги при луксозна терапия за коса Амбър Бургас
Видове коси при луксозна терапия за коса Амбър Бургас

Какво постигат ритуалите, и за какви коси са предназначени?

Жените имат различни нужди за своите коси, но каквито и да са те, ги обединява едно единствено нещо, и то е стремежът към добрата визия. Красотата е важна за всяка съвременна жена и нейният стремеж към съвършенство, във всяка една сфера от живот й. С разкошните продукти за грижа от най- ново поколение и специалистите, преминали години обучения в това да преценят, създадат и преобразят вашата визия, вие имате съвсем постижима задача. Kerastase ви дава нови преживявания, потопени в лукс, блаженство и хармония. Ще се почувствате облагодетелствани! В ÁMBAR ще откриете истинска персонална грижа за вашата коса!

Ритуалите за коса предлагат множество решения за суха, тънка, къдрава и боядисана коса. Те обхващат широк спектър от действие- слънцезащита, възстановяване, изглаждане, уплътняване, ревитализиране, успокояване, подхранване и хидратиране. Ефектът след ритуала за коса е моментален. Ще го забележите по блясъка и жизнеността, перфектно оформените къдрици или меката като коприна и пълна с обем коса. Боядисаната коса придобива огледален блясък, а раздразнения скалп вече е проблем в миналото. Професионалните терапии са вашето луксозно оръжие в грижата за силно увредената или падаща коса. Действието е насочено към възобновяване и стимулиране на растежа, сгъстяване на косата, благодарение на скъпоценните ингридиенти в продуктите. Грижите, които полагате за вашата коса, ви помагат да изглеждате удивително, и чрез правилните методи за това, тя ще ви дари с поразително добра визия.
За всички, които обичате своята коса- дарете я с живот и богата грижа, и тя ще ви се отблагодари!