Загубата на коса винаги е оказвало влияние не само на външния вид, а и върху самочувствието и уверенеността на всеки един от нас, най- вече на мъжете, които трудно успяват да прикрият това несъвършенство.

Има много начини за лечение на косопада, но при много малко хора дава дългосрочни резултати. За представителите на силният пол, иновативните методи за разкрасяване поеха по нов път и предложа на всички, които имат нужда от добре оформена “прическа”, метода скалп микропигментация.

Резултатти преди и след процедурата скалп микропигментация Амбър Бургас
Резултатти преди и след услугата скалп микропигментация за мъже Амбър Бургас

Чрез тази процедура може да бъдете напълно сигурни, че ще получите прецизно оформяне, и това ще остане за дълъг период от време. Ние, от Амбър разполагаме с най- модерното оборудване, както и с квалифицирани, опитни професионалисти, които ще Ви накарат отново да се усмихнете и да забравите за проблема.

Скалп микропигментацията се прилага при мъже с оредяла коса или изцяло оплешивели участъци, както и за прикриване на белези по темето. Така създавате илюзия, че имате много късо подстригана коса.

Процедурата се извършва на няколко етапа. Ефекта трае от година и половина до три години, тъй като пигмента не прониква в дълбочината на кожата, както е при татуирането. По време на процедурата, вие няма да изпитвате болка или дискомфорт, а само леко боцкане. Този метод е щадящ за кожата и напълно безвреден за скалпа. Благодарение на богатото разнообразие от цветове, вие ще получите най- подходящият за вас цвят, съобразен с типа на кожата и предпочитанията ви.

Изпълнение на процедурата скапл микропигментация на мъже Амбър Бургас
Изпълнение на процедурата скапл микропигментация Амбър Бургас

Микропигментацията на скалпа отнема около 3 до 5 часа. При наличие на повече места с липса на окосмяване, се налага повторно прилагането на процедурата. За да получите яснота за процеса, времетраенето и броят на сесиите, е нужно да получите индивидуална консултация с нашите специалисти.

След преминала процедура по скалп микропигментация, посещавайте поне веднъж годишно специалиста, приложил този съвременен метод, за да определи качеството на пигмента към момента. Повторното прилагане на процедурата е строго индивидуално, и се влияе до голяма част от външните условия, структурата на кожата и цвета, който е приложен.

Студио за красота AMBAR е на разположение за всички вас, мъже, които искате да изглеждате още по- добре. Не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще отговорим на всичките ви въпроси. Преобразете външния си вид, преоткрийте себе си!