Новите трендове в грима за лято 2018

Дойде време да ви запознаем с най- новите трендове по отношение на макиажа за настъпващото лято. Разбира се, те са неочаквани, пъстри, вдъхновяващи и.. наистина си заслужава да се пробват!

bling- нови трендове в грима
Bling-тренд грим
Bling (4)

“Bling bling” течението е готово да завладее и тазгодишните топли месеци. Правилото да има блясък навсякъде е валидно с пълна сила. Златистите и холограмни хайлайтъри, гланцовете за устни с блестящи частици и дългите очни линии, ще ви накарат да се чувствате ослепителни и уверени във външния си вид, както в ежедневието, така и за поводите, които ви предстоят.

bling-грим-устни
bling устни (1)
bling-устни
bling-lips

За да стане още по- ясно, нека обърнем отделно внимание на всяка модна тенденция в гримирането за 2018-та.

Както споменахме по- горе, интересът към бляскавия грим през тази година се засилва значително, още повече към добавянето на блестящи орнаменти за лице, които се залепят около очите или веждите с лепило за мигли. Според големите модни експерти кристалчетата и перличките като акцент към грима ни, ще са най- желаният и свеж тренд в грима през летните месеци. Бъдете женствени, красиви и добавете доза ексцентричност към своята визия.

highlighter-trend
bling-грим-лято
bling-makeup

Друга тенденция, която завладя подиумите определено са матовите червила в nude гамата и устните посипани с брокат. Иновациите в козметиката превърнаха матовите червила с хидратираща формула в реалност. Мекият матов финиш на устните, с плътно покритие ще бъде най – доброто, което можете да нанесете върху устните си.

мат-устни
Lips-Mat-trend
Trend-Mat-Lips
Тренд-в-грима-мат-устни

Ако смятате, че това не е вашият тренд, не се притеснявайте. На мода се връща и прозрачният блясък за устни, който не сме виждали от 90-те години на миналия век. Добавете блясък с огледален ефект, който не обагря устните ви в силен и плътен цвят – цветовете в розовата гама са напълно достатъчни.

гланц за устни
гланц-за-устни
тренд-гланц
тренд-в-грима

Друга сензация тази година са металните устни. Козметичните брандове са подготвени за новите тенденциите и вече можете да намерите най- различни предложения и изобилие от нюанси на пазара. Розов металик, златен металик, червен металик са малка част от широката гама продукти, предоставящи метален акцент върху устните.

Едва ли е необходимо да споменаваме гъстите издължени мигли– те са неизменна част от визията на всяка съвременна жена. Драматични, с “old school” излъчване. Това е законът на Dior за тази година, а ние нямаме право да му се противопоставяме!

eyebrow-trend
New-trends-summer
makeup-trend
makeup-trends

Златните хайлайтъри, както и холограмните, отново ще заблестят пред светлините на прожекторите. Те са основна част от макиажа на всяка дама, а тази година те са обагрени в златно до жълто и розово. Поставени върху кожата, те мигновенно озаряват лицето ви, като придават свежест и позитивно настроение.

highlighter (8)
highlighter (7)
highlighter (4)
highlighter (2)

Острите крайчета на класическите котешки очи се преобразуват в заоблени. Закръглената вариация на любимия ни начин на гримиране предрича да бъде истински хит през това лято, и все по- често да ставаме свидетели на този вид макиаж. Може да ви звучи странно, но всъщност този метод придава мекота на погледа.

закръглено котешко око (3)
закръглено котешко око
мигли (3)
мигли (2)

Черната очна линия, която е истинска класика още от 50-те и 60-те години на миналия век, отново застава на челна позиция. Тази година ще бъде модерно да бъде по- дебела и плътно изписана по клепачите.

Очна линия (7)
Очна линия (4)
Очна линия (3)
опушен виолет (9)

Опушеният грим в ултравиолетови нюанси определено е най- добрият начин да разкрасите визията си, ако не сте готови да експериментирате с нещо по- дръзко. Смесването на поне три вида виолетови сенки ще позволи да създадете лятно усещане, подходящо както за всекидневието, така и за специални поводи.

опушен виолет
опушен виолет (6)
опушен виолет (7)
Опушен виолет (8)

Яркият грим в жълто, синьо или оранжево ще замени изцяло изразителният опушен грим на очите. Нанесени в графични форми, с широк щрих и с един- единствен наситен цвят, яркият макиаж се очаква да завладее горещите месеци. Ако не сте готови да рискувате и този грим е прекалено смел за вас, адаптирайте тренда към собствения си стил.

нови трендове (4)
нови трендове (5)
нови трендове (3)
начална (1)

Категорично 2018-та е годината на блясъка. Ако и вие искате да заблестите, но не можете да се справите с това сами, не се колебайте да потърсите нашата помощ. Ние с удоволствие ще ви съдействаме, и ще ви помогнем да създадете мечтаната визия за нула време.