Новото име на съвършената коса – Reflection Touche Chromatique на
Kerasatase
– най-новият тренд за плътен и наситен цвят коса!

Независимо дали става въпрос за освежаване на сивите коси, за едно по- младо излъчване, или с цел да демонстрирате една по- предизвикателна визия с платинено рус цвят, жените вземат смели решения всеки ден. Те носят естествения заряд на тяхната личност. Личност, която гордо манифестират, като даряват на косата си най- добрите грижи и защита, за поддържането на един обаятелен цвят.

С помощта на Reflection Touche Chromatique, жените по целия се заеха с вече лесно достижимата цел, за постигане на дълготраен цвят на косата. Иновативната серия на Kérastase предоставя метод, който позволява на косата ви да изглежда ежедневно така, сякаш току що излизате от фризьорския салон.

За пореден път иконичната марка преминава границата на възможното с грижа, която предлага дълготраен цвят на косата. Kérastase Reflection Chromatique, позволява да персонализирате избора си, според основния цвят на косата – рус, кафяв, меден и червен. Тази нова линия продукти е абсолютният метод за коригиране на цвета, като същевременно я хидратира и спомага за цялостното състояние на боядисаната коса. Новата гама продукти Reflection Touche Chromatique на Kérastase е изключителна. Тя прави косата Ви сияйна и блестяща, докато в същото време подхранва и ревитализира. Chromatique се бори срещу бърза загуба на цвета, като предлага професионална грижа у дома.

Каква е промяната? Новата, подобрена гама Kérastase Reflection сега обещава да предпази
и удължи цвета на косата до 40 дни, около средното време между посещенията в салона.

Kerasatase постигат съвършенството, благодарение на новата система Système Capture Advanced, обогатена от Chelators Complex. Новата формула има и “анти- депозитен” ефект, който предпазва косата от неблагоприятните фактори на околната среда, включително и от водата – основната причина за избледняване на цвета. В допълнение, хлора и калция, съдържащи се във водата, допълнително изтощават косата и избледняват цвета й.

Комплексът „Chelators“ е способен да неутрализира тези частици, и да предотврати прилепването им към влакната на косата в дългосрочен план. Новата формула от Kerasatase запечатва цвета, което означава видимо по- добър цвят и блясък в продължение на 40 дни. В допълнение, косата ви е силно подхранена и еластична, а докосвайки я – ще усетите мекотата на коприна.
Освен според тоналността, серията Chromatique позволява да персонализирате избора си според дебелината и чувствителността на косъма. Новата гама на Kérastase включва два шампоана, баласам, маска и четири Touche Chromatique коректора, с помощта на които можете да поддържате цвета на косата си винаги наситен и свеж в домашни условия.

Какво представлява метода Reflection Touche Chromatique на Kérastase и как се използва?

 

Коректорите се предлагат в четири различни нюанса, според цветовия нюанс на косата ви. Touche Chromatique Cool Blond е лилавия коректор, който сcenterъм студената гама цветове.Той неутрализира и предпазва от нежелани жълти оттенъци на русата коса. Опитайте Cool Brown (в зелено), ако сте брюнетка с наситен цвят в кафявата гама, който ще ви помогне да се отървете от червените нюанси по косата си. Разчитайте на Cool Copper подходящ за медни тоналности, който ще запази разкошния кехлибарен нюанс. Накрая, Cool Red е за истинските дръзки червени коси, чието предназначение е да запази изкусителния наситен черешов цвят.

Коректорите Touche Chromatique имат две предназначения. Първото е да се борят срещу нежелани пигментации, които по различни причини се появяват по косата ни. Спомнете си, когато русото започне да пожълтява, или когато преминавате от светлите към тъмните тонове, кестенявата коса започне да се замърсява, а понякога дори придобива зелени оттенъци. Неутрализиращите тонове на Touche Chromatique с помощта на маската от същата серия спомагат за поддържането на русите коси ярки и блестящи, а кестенявите – наситени. Другото предимство на серията Chromatique, е че компенсира избледняването на косата, и поддържа цвета й ярък в продължение на 40 дни. Тонове в червената и медената гама е желателно да останат все така огнени и пленителни. При червенокосите момичета, цвета е склонен да избледнее по- бързо, особено ако под повърхността му има следи от светли кичури.

Скъпи дами, ето че Kérastase намери начин да притежавате дълготраен,
наситен и подхранен цвят на вашата коса в домашни условия!

Всеки един комплект Touche Chromatique включват коректор, маска, купа за миксиране и четка. Изсипете количество от маската в купичката, като се съобразите с обозначената линия за дозировка. Прибавете 10 дозички от коректора, и разбъркайте добре с помощта на четката. Преди да нанесете готовата смес, измийте косата си с един от двата варианта на шампоаните от същата серия. Reflection Bain Chromatique е с формула за комплексна защита и не съдържа сулфати. Той е перфектното оръжие за ревитализация, подхранване и защита на боядисаната коса. Reflection Bain Chromatique Rich, хидратира и омекотява косъма в дълбочина, докато в същото време предпазва цвета от влиянието на външни агресори. Дава на косата живот, и ѝ придава лъскав огледален ефект. След като сте измили добре косата си, втрийте старателно маската с цветния коректор Touche Chromatique, и оставете магията на Kérastase да действа. Изплакнете косата си 5 минути по- късно. За завладяващ и ослепителен цвят до следващото посещение при фризьора е нужно да прилагате този метод веднъж седмично, стартирайки три седмици след като косата ви е била боядисана.

Сега е моментът да се влюбите в боядисаната си коса със серията Reflection Touche Chromatique!

Заповядайте в салон за красота AMBAR и попитайте нашите фризьори за диагностика с микро камера Kérastase, за да установите цялостното състояние и типа на косата ви в момента. Това ще помогне да направите правилния за Вас избор, и да поставите начало на своята безупречна и винаги професионално стилизирана коса.