Тенденцията в стиловете, модерните подстригвания и цветовете, които ще определят това лято.

AMBAR: Ние го наричаме: осемте тенденции за коса, които ще бъдат модерни през 2017 г.

 

I.Super Sleek

Разбийте плоската си черна, лъскава и центрирана коса е една от най-големите тенденции за 2017 г. Но този стил работи само ако косата ви изглежда здрава. Не забравяйте да използвате продукти с термична обработка върху косата си, в противен случай косата Ви ще изглежда с накъсани краища, суха и пълна с цъфтежи. Никой не иска да има такава коса!

 

 

 

 

 

 

 

2 The High Pony

Сплетете косата си нагоре. По целия път нагоре. Съчетано в  изискана рокля, високата опашка добавя елегантност и лекота на всеки стил. Бонус: Колкото по-строго и стегнато я вържете, толкова по-силно и опънато става лицето Ви.

3 Flat Waves

Нито плажни, нито подскачащи или плоски са новите вълни на къдрене. Както се вижда тук на Кендъл Дженър, вълните, създадени с изправяне са по-фини и малко по-малко блясък. Просто създайте завой в косата си, като го бутате нагоре, след това уплътнете формата с няколко скоби. Освободете и повторете. Дръжте краищата си прави за най-полиран завършек.

 

4 Growing-Out Shag

Бретоните бяха изненадващата прическа през 2016 г. Но тези слоеве и бретон трябва да израснат някъде. През 2017 г. ще видим красивия резултат от това. С косата, която хвърля точно зад раменете и извивките, които са достатъчно дълги, за да се разделят на средата, израсналият бретон е прическата, за да се държи под око тази година.


 

5 Cher Hair

Удълженията за коси станаха хит още през 2014.От миналата година обаче станаха доста популярни. Виждали сме ги на Rihanna, Jourdan Dunn и на Kardashians през последните месеци, а тенденцията е да стане още по-голямо през лятото. Как мислите? Ще има ли място в класацията?

6 The Hair Flip

Най-лесната тенденция за прическа като идея за тази година? Косата се обръща. Всичко, което ви е необходимо, е да обърнете косата си от едната страна на другата и да създадете тонове обем.

 

7 Slick and Shiny

Шей Мичъл го направи. Така и Гиги Хадид и Ким Кардашиан. И всичко това беше през пролетта на 2017 модна седмица. Слегнала, блестяща коса, която изглежда само като насищащо мокра, е тенденция на косата от 2017 г., която може да изглежда толкова добре на модните събития или изискани вечери, на които сте подканени да бъдете. Просто работете с голяма доза гел с мокър ефект от корените си до средата на дължината, за да получите този несъмнен блясък с малко загадъчност.

 

8 Golden Bronde

С повече светлина в тоновете или чисто и просто казано… блондинка. В други случаи това е златисто кафяво. Тази трансформативна тенденция за цвят на косата се нарича златен бронз и е идеалният топъл цвят на косата, който м

оже да се настрои така, че да работи върху всички тонове на кожата. Така че, ако никога не сте обмисляли да сте блондинка преди, може би това е вашата година.