Перфектна визия за дамите с динамично ежедневие

Добрият външен вид е задължителен елемент за всяка уважаваща себе си жена. Но често пъти поради динамичния начин на живот и забързаното ежедневие, представителите на нежния пол не разполагат с необходимото време да се погрижат за себе си, и да демонстрират перфектна визия. Само за половин час ще успеете да направите перфектно почистване на кожата на лицето си и без никаква болка и зачервяване отново да се насладите на перфектна визия.

Ето защо, Студио за красота Амбър Ви предлага съвременни методи и процедури, които безспорно ще се превърнат в най- верните ви помощници, и за броени минути ще ви помогнат да постигнете зашеметяващ външен вид.

Искате здрава, чиста и сияйна кожа на лицето?

Ако искате да имате сияйна, гладка и чиста кожа, то решението е именно Hydrafacial. Hydrafacial е иновативен уред, който предоставя единствената по рода неинвазивна комплексна терапия за подмладяване, ексфолиране, почистване, хидратиране и защита на кожата. Уреда работи с помощта на вакуум и специални серуми, на принципа на технологията “Вортекс” или така нареченият “Торнадо ефект”. Лекото вакуумно засмукване премахва нежно натрупаните замърсявания и мъртви клетки на повърхността на кожата, възстановява и подпомaга поддържането на здрава и сияйна кожа. Уреда ще ви спести не само усилия, но и време. Кратките безболезнени процедури осигуряват забележителни резултати още след първата сесия. И най- важното е, че усещането през цялата процедура е приятно и веднага след това можете да се върнете към обичайните си занимания-няма зачервявания и раздразнения по кожата. Всички процедури се извършват от специално обучени терапевти.

Премахване на целулит и подобряване еластичността
и структурата на кожата

Ако искате да имате изваяна фигура, и да премахнете целулита, но нямате свободно време за спорт, ви съветваме да се доверите на VelaShape III. VelaShape III е най- известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата. За постигането на безупречни резултати уреда използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Уреда работи върху тялото, предизвиквайки дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри. По този начин се увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и се стимулира производството на колаген. Още след първите процедури кожата е видимо по- стегната, подобрена е нейната структура и текстура. Клиничните резултати сочат, че целулита намаля с около 1 до 3 см, още след първата терапия.

Искате гладка кожа?

Ако ви е омръзнало постоянно да отделяте от свободното си време, за да премахвате нежеланото окосмяване, то е време да се запознаете с  лазерната епилация на Elysion Pro. Elysion Pro е единствения по рода си диоден лазер, с който можете да се подложите на процедури за трайно обезкосмяване дори и през лятото, което до този момент не беше възможно. Лазерната епилация с Elysion е безболезнена и напълно безопасна за вашата кожа. Диодният лазер предлага отлични резултати- редуцира окосмяването на третираната зона още след първата процедура, като унищожава космените фоликули в активно състояние. Постигнатият ефект е изключително дълготраен. Революционния метод позволява да се извършва лазерна епилация и при най- светлите кожи. По- тъмните типове кожа са най- силно ограничаващи от лазерни епилации, но това не се отнася за диодната епилация на Elysion, която третира дори най- тъмния фототип. Процедурите се подходящи за премахване на косми дори от най- чувствителната кожа, именно тази на лицето.

Въпроси и отговори за Лазерната епилация с иновативния уред Elysion Амбър Бургас

Подарете си отлична визия още днес, вие я заслужавате! Свържете се с нас или заповядайте на място в уютния ни салон, за да зададете всички въпроси, които ви интересуват! С удоволствие ще откликнем на всеки един от вас и ще ви помогнем да създадете външния вид, за който винаги сте мечтали!