Съществува ли наистина понятието “перфектна” кожа. Лицето ни е изложено на редица неблагоприятни фактори целогодишно. Тази най- деликатна част от тялото ни е свикнала да се бори със студ, вятър и слънце ежедневно. Същевременно искаме кожата на лицето ни да бъде винаги млада, със свеж сияен вид и мекота. Дали това е възможно? Звучи прекалено добре, за да е истина, нали? Без ежедневни грижи и намесата на специалисти няма как да задържим безупречения вид на своето лице. Чистият вид на лицето понякога се явява трудна задача. Проблемната кожа изисква специални грижи, които не винаги са с оптимални резултати.

Всички искаме да сме вечно млади и със сияен вид на лицето си. Значително става отношението ни, когато кожата даде своите първи признаци на стареене. Загубата на еластичност, пигментните петна, лунички, или загрубяла кожа- всяка жена се е сблъсквала или тепърва ще се сблъсква с тези проблеми.

Перфектната кожа на лицето изисква редовна грижа Амбър Бургас
Приятно усещане от перфектната кожа на лицето Амбър Бургас

Всички търсим решение, нали? Грижата в домашни условия и в козметичните салони е недостатъчна. За проблемната кожа дори почистването от професионалист носи кратковременни резултати или причинява дискомфорт по време или след всяка процедура. На помощ трябва да дойде технологично оръжие от най- ново поколение. Уред, с който вие комплексно ще се преборите с всеки милиметър несъвършенство от вашето лице. Гарантиран ефект за чиста и гладка кожа, без болка, бързо и качествено постигане на забележителен резултат. Направете консултация с терапевтите в студио Амбър, за да определите каква е Вашата кожа и от какви специални грижи се нуждае тя.

За какво говоря ли? За бъдещето в света на козметичните процедури. Това е Hydrafacial!

Hydrafacial е комплексна терапия срещу всякакви проблеми по кожата на лицето. Иновативният уред премахва дефектите, изглажда, хидратира и почиства вашата кожа, подобрява еластичността й, и като същевременно премахва бръчките.

Тук говорим за години наред борба с несъвършенствата, с които ще се разделите само след няколко процедури. Терапията ще възстанови и подпомогне поддържането на здрава и красива кожа. Освен ефекта на почистване, ексфолиране и хидратация, върху кожата на лицето нежно и безболезнено се прилага и подмладяваща терапия.

Уреда ще ви спести не само усилия, но и време. Кратките процедури и мощният ефект върху кожата дават забележителни резултати още след първата сесия.

Перфектна кожа на лицето придава настроение Амбър Бургас
Страхотно излъчване с пефеткна кожа на лицето Амбър Бургас

Hydrafacial е съвкупност от съвременен метод за лечение на проблемна кожа, анти- ейдж грижа и възможността кожата ви да получи безценни хранителни вещества в дълбочина. Процедурата е богата на мощни антиоксиданти, които успяват да се противопоставят на вредните слънчеви лъчения, стреса и замърсяването от околната среда, както и на естествени съставки, които подпомагат функцията на кожата.

Уреда работи в много направления. Неговото качество на изпълнение впечатлява и удивлява. Не случайно на съвременния метод за красота се довериха не една и две звезди от нашия роден шоубизнес. Тук шанса да притежават гладка и чиста кожа за дълъг период от време е толкова добра възможност, че няма как да не се довериш, а впоследствие и да се насладиш на зашеметяващият резултат.

Защото чистата кожа е добре поддържаната кожа. Грижата за лицето дава своите резултати, като кожата ни дарява със своето сияние и добър вид за дълъг период от време. С помощта на този уред от кожата на лицето ни ще се премахнат умората и стреса, неблагоприятните въздействия на околната среда, мазната кожа, акнето и петната. Освен това ще се възстанови нейната естествена функция. Вашата кожа ще бъде нежна, мека и сияйна.

Несъвършенствата не са дефект! Вие просто не сте намерили начин, как да ги премахнете. Но ето, пред вас е възможността! Повярвайте, насладете се и се чувствайте добре!