Надяваме се, че успяваме да ви изненадаме и очароваме със своите идеи и виждания за красота, стил и изтънченост. На 10-ти и 11-ти март се състоя поредното очарователно събитие, което се проведе в Kashmir coffee bar с участието на Студио за красота ÁMBAR и Бова Кар.

Гостите на събитието имаха възможността да станат свидетели на представянето на новото BMW X2, както и се запознаха отблизо с най- актуалните тенденции в косите за 2018- та година.

Бова Кар е компания, основана през 2000-та година, която се занимава с продажба и сервиз на нови автомобили на BMW. Компанията разполага с иновативен автосалон и изцяло оборудван по стандартите на BMW сервиз, отговарящ на най-високите изисквания. Независимо дали търсите да закупите нов модел кола или сертифициран употребяван автомобил по програмата BMW Premium Selection, вие може да разчитате на Бова Кар. Фирмата разполага с екип от доказали се във времето експерти в областта, които ще ви предоставят качествено обслужване, като ви дадат своето компетентно мнение, и ви помогнат в процеса и етапите на вземането на решения.

Новото БМВ Х2 показано на грандиозно събитие от Амбър Бургас
Характеристики и описание на първото БМВ Х2 показано на грандиозно събитие от Амбър Бургас

Компанията се стреми винаги да предлага най- доброто на своите клиенти, опитвайки се да задоволи всички техни нужди и желания. BMW X2 се отличава със своя индивидуален характер, повишена динамика на управлението, технологично усъвършенствани системи и със спортните настройки на окачването, които напълно разчупват стереотипите, и превръщат всяко пътуване в неповторимо изживяване.

Събитието обедини красотата на технологиите от автомобилният свят, с най- актуалните тенденции в прическите за предстоящите топли месеци.

Косите през 2018-та година са вдъхновени от стила на 70- те и 90- те години на миналия век. Актуалното ще бъдат ролките, пухкавите и здрави коси. Правите коси, които преобладаваха през изминалата година, няма да бъдат предпочитан стайлинг и през тази. Закръглените краища са вълната, която предстои да се задържи за дълго време. Каквото и да става обаче, боб прическата е класиката, която винаги е била и винаги ще бъде. Прическата на всички времена, която може да носите права, къдрава или вълнообразна. Аксесоарите като пръстени за коса, диадеми, шноли, панделки и много други, остават актуален и желан избор. Афрокъдриците са хитът, който е подходящ за всеки един представител на нежния пол, тъй като изглежда страхотно на всяка дължина и търсена визия. Те създават страхотен обем, който няма как да остане незабелязан. И не на последно място, разбира се, плитките. Те са константа, която трудно би се изместила от променливите тенденции.

Бъдете неотразими, носещи своя собствен вътрешен заряд! Доверете се на нашите умения и получете брилянтна визия! Благодарим на всички, които присъстваха на събитието, и се надяваме да сме допринесли за вашето добро настроение и позитивни емоции!

Обстановката на събитие организирано от Амбър Бургас
Кетъринг на събитие организирано от Амбър Бургас