image

Комплексна грижа за по- здрава и чиста кожа на лицето

  • Почистване на кожата в дълбочина
  • Овлажняващо и подмладяващо действие
  • Терапия срещу фини линии, пигментни петна, торбички под очите, неравномерен тен, акне и розацея
  • Активна хидратация, премахване на комедони и постигане на съвършенни резултати при мазна кожа с разширени пори
Запази си час!

Какво представлява HydraFacial и какъв е метода му на работа?

HydraFacial е иновативна терапия за лице, която помага на кожата да възвърне своя свеж и сияен вид. Уреда работи с помощта на вакуум и специални серуми, които се грижат да почистят, хидратират и подмладят кожата. HydraFacial е неинвазивна процедура, която постига забележителни резултати, възстановявайки вида и структурата на кожата. Терапиите се избират според типа кожа, и са подходящи както за жени, така и за мъже, както и могат да се прилагат от хора на всякаква възраст. Технологичното съвършенство на уреда се крие в принципа на технологията “Вортекс” или т.нар. “Торнадо ефект”. Уреда работи завихряйки течността от серумите и въздуха в дюзата при допир до кожата, и в съчетание с вакуум, се изсмукват всички замърсявания от кожата. Това въздействие на уреда, дава възможност на богатите съставки от серумите да достигнат до дълбоките слоеве на кожата, като спомогнат за нейното цялостно почистване и регенерация. .

image

Състав на серумите и полезно действие върху кожата


Основната съставка в серума е екстракт от див конски кестен, който действа противовъзпалително и капиляроукрепващо. Освен това в комплексната терапия с HydraFacial се съдържат множество други благоприятни за кожата съставки като екстракт от червени водорасли, ниско молекулярна хиалуронова киселина, екстракт от Мирта, Арника, екстракт от листа на китайска Камелия, както и патентованият Tone Perfect Complex, който съдейства за намаляване производството на меланин в кожата, като я омекотява и изглажда. Антиоксидантите, олигопептидите и хиалуроновата киселина постигат моментален хидратиращ ефект, както и способстват за регенерацията и укрепването на кожата, дарявайки и повече еластичност, здравина и свеж вид.

image

Стъпки на работа с уреда и активни съставки в серумите

За процеса на ексфолиация се използва спираловидна дюза и серум Activ-4, в състава на който влизат: глюкозамин (противовъзпалително действие), екстракт от мая (антиоксидантно действие), екстракт от водорасли (богати на минерали и микроелементи), млечна киселина (овлажняващо, изравняващ неравностите и избелващо тен действие), както и урея. В тази стъпка активно се обновява епидермиса, повишава се тонуса на кожата, подобрява се нейната микроциркулация и лимфен дренаж. В процеса на прилагане на химичния пилинг на HydraFacial се използва дюза HydroPeel.

image

Това е напълно различен процес от всички познати ви до момента химични пилинги. Тази стъпка от грижата за кожата с Хидрафейшъл не нарушават целостта на епидермиса, и няма възстановителен процес за кожата след процедурата. Технологията в тази стъпка работи нанасяйки химичния пилинг върху кожата и същеременно “изсмуквайки” го от нея, което не позволява дългото му задържане върху нея. По този начин кожата е защитена, а серума е завършил своята функция. В състава на серума участват алфа и бета глюкани, които се грижат да почистят повърхността на кожата, остранявайки мъртвите рогови клетки. В етапа на екстракция на черни точки и комедони се прилага серум Beta-HD, който притежава противовъзпалително и антибактериално действие.

image

С помощта на тази стъпка от цялостната грижа се подпомага регулацията и отделянето на себума от кожата. Серума за екстракция съдържа салицилова киселина, екстракт от блатен тъжник (изключително мощен антиоксидант), калиев хидроксид (подпомага постигането на мекота и еластичност), млечна киселина (притежава антибактериално и ексфолиращо действие), екстракт от мед. С помощта на серум Antiox-6 се извършва антиоксидантната терапия.

image

Тя действа с цел насищане на кожата с антиоксиданти и витамини, за да се постигне чиста, гладка, мека и изключително добре хидратирана кожа. Серума съдържа екстракт от бял чай, който стимулира растежа на нови клетки и подпомага еластичността на кожата, богатство от витамини, хиалуронова киселина, рициново масло, екстракт от див кестен, екстракт от розмарин, изолиращ действието на свободните радикали, стимулиращ кръвообращението и метаболизма в кожата, както и екстракт от Камелия, предпазващ от поява на петна и лунички.


image

Проблеми по кожата, върху които HydraFacial действа безотказно

Хидрафейшъл е иновативна медицинска терапия за лице, разработена от Edge System. Терапията е носител на редица награди в световен мащаб и е доказала своите забележителни резултати. Технологията на работа на уреда представлява интегрирана система от 5 основни стъпки и 3 допълнителни терапии, които се прилагат при следните проблеми:

image

Комедони и черни точки

При проблемна кожа със запушени пори.

image

Фини бръчки

Получават се вследствие загуба на влага или фотостареене.

image
image

Пигментни петна и лунички

Появили се вследствие на слънчево изгаряне (фотостареене).

image

Торбички под очите

Неравномерен тен и тъмни кръгове под очите.

Колко често е необходимо да се прави процедурата за оптимални резултати?

Всичко, разбира се зависи от степента на замърсявания и вида на кожата. След консултация с наш специалист, ще се прецени необходимостта от броя на процедурите и времетраенето между тях. След всяка процедура мощната сила на серумите продължава своето действие във времето, като активно прочиства и регенерира кожата. При кожа с повече органични натрупвания и замърсявания, нормалният отговор на кожата след проведена процедура, е да се опитва да ги изхвърли на повърхността. Като начало на терапията с HydraFacial, няколко сесии през по- кратък интервал от време ще затвърдят и усилят действието на уреда в дългосрочен план. Целта е да се постигне здрава и чиста кожа! Ще усетите разликата още след първата процедура! Времето е ценно за вас! Една терапия с Hydrafacial продължава само 30 минути! А резултатът е поразителен!

Безупречна кожа в 6 стъпки

Всеки вид HydraFacial терапия се състои от 5 етапа последователни стъпки за цялостна грижа и постигане на удивителни резултати! Стъпките комбинират различни серуми и накрайници- ексфолиация, химичен пилинг, регенерация и хидратация. Уреда дава цялостна грижа за лицето и е най- доброто решение на различни козметични дефекти- от акне, до фини линии и черни точки. Hydrafacial се отличава освен с качествената работа, която извършва върху кожата, премахвайки всякакви замърсявания и несъвършенства, но и с години наред отличия! Награди на LNA & SPA за "Най-добър апарат за лице и антиоксидант", "Процедура със забележителен резултат" и "Иновативна технология за подмладяване на кожата".

image

Стъпка 1: Ексфолиация

Мъртвите клетки се почистват нежно, за да се покаже новата, обновена кожа. За процеса на ексфолиация се използва повърхностна спираловидна дюза. С помощта на активните съставки, богати на полезни вещества, се подпомага кожата да възвърне своята мекота, да се изглади, да се премахне пигментацията и клетките в епидермиса да започнат своето обновяване. В съчетание с този ефект, серумът в дюзата овлажнява кожата.

image

Стъпка 2: Химичен пилинг

Химичният пилинг със своето дълбочинно въздействие почиства кожата, подготвяйки я за освобождаването на нечистотиите, натрупани в порите, като същевременно омекотява кожата, без да я наранява. По този начин активните серуми навлизат в дълбочина и подхранват. Химичният пилинг на Hydrafacial е в три варианта за меко, умерено или интензивно въздействие. Избора кой вид пилинг да бъде приложен върху кожата се прави в зависимост от нейните проблеми и степен на замърсяване.

image

Стъпка 3: Екстракция

Екстракцията е с цел справяне проблема с черните точки. Този процес спомага за почистването на комедони и дълбоки органични замърсявания от порите на кожата, без грубо въздействие. Серума, който се използва за този етап от грижата притежава противовъзпалително и антибактериално действие. Той прониква дълбоко в кожата, разтваряйки замърсяванията, като една част от тях се разнасят и изчистват чрез лимфата, а останалите излизат на повърхността. Това се постига по начин, който не може да бъде постигнат с никоя от стандартните козметични процедури за лице.

image

Стъпка 4: Регенерация

Регенерацията е с цел антиейдж ефект, повлияваща зачервяванията и пигментацията по кожата. В тази стъпка от процедурата, активните съставки се всмукват дълбоко в кожата чрез вакуум и механична стимулация. Ефекта е противостареещ и регенериращ. Използваните ампули са два вида, като едните съдържат специален пептиден Дермабилдер коктейл, чрез който се стимулират клетките, които произвеждат колаген, за да се изгладят фините бръчки. Другият продукт е Britenol- намаляващ пигментацията, с помощта на активните съставки- алфа арбутин (екстракт от мечо грозде) и витамин С.

image

Стъпка 5: Хидратация

Последната стъпка от цялостната грижа за лицето с помощта на HydraFacial е обогатяването на кожата с антиоксиданти и витаминен комплекс. Чрез серума Antiox+ се вкарва хиалуронова киселина. Комплексът от Витамин А и Е, в комбинация с богатството от екстракти, микроелементи и минерали в съставките, помагат епидермиса да се съживи, да се стимулира растежа на нови клетки, кожата да стане мека и еластична.

image

Стъпка 6: Домашна грижа

Серумите, пригодени за последваща грижа в домашни условия, са специално създадени за да поддържат в дългосрочен план резултатите, постигнати чрез процедурата. Състава на серумите се доближава до голяма степен до професионалната серия продукти, които се прилагат по време на самата терапия.

Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа!

Допълнителни процедури

Комплексната грижа на HydraFacial предлага и допълващи терапии, които се прилагат в зависимост от проблема по кожата.

image
Вакуумен лимфен дренаж за лице и тяло

Лечебното действие на този метод се прилага много успешно с цел намаляване на отоци по лицето, отстраняване на тъмни кръгове под очите, както и за забавяне признаците на стареенето на кожата или при проблеми със синусите.

image

Терапията се прилага чрез вендузи, с минимален натиск, с което се третират определени зони от лицето или тялото и това спомага за подобряване на кръвообращението, срещу поява или при наличие на целулит, както и за стягане на мускулите.

image
Хромотерапия- лечебната сила на цветовете

Възприемайки се чрез кожата, цветовете придобиват терапевтичен ефект. Цветовете влияят върху метаболизма и функцията на вътрешните органи. Дълбочината на проникване на лъчите през кожата зависи не само от дължината на вълната, но също така и от типа кожа, влажност, пигментация, кръвоснабдяване и други фактори.

СИНЬО: ПРИЛИВ НА ХАРМОНИЯ

Притежава противовъзпалитителен, успокояващ ефект, като намалява отоците. Препоръчва се за мазна Т- зона и признаци на акне, чувствителна кожа, розацея и дерматит. Тази светлина може да се използва не само върху лицето, но и при регулация на мастни жлези на гърба.

ЧЕРВЕНО: ПРИЛИВ НА ТОНУС

Терапията с червено подобрява кръвоснабдяването, ускорявайки регенерацията на клетките. Препоръчва се при суха, силно пигментирана и проблемна кожа с лошо кръвоснабдяване, както и при дерматози.

Отзиви за салона

Искаш ли чиста, свежа и хидратирана кожа с блестящ вид и съвършенна мекота?

Цени

Hydra Facial – Програма Цена 1 процедура Цена пакет 3 процедури Цена пакет 6 процедури ВИП пакет 10 процедури
Hydra Facial – Класика 140 лв. 380 лв. 700 лв. 1100 лв.
Hydra Facial – Избелване + подмладяване 180 лв. 480 лв. 900 лв. 1400 лв.
Hydra Facial – Подмладяваща 160 лв. 430 лв. 800 лв. 1300 лв.
Hydra Facial – Гръб 160 лв. 430 лв. 800 лв. 1300 лв.
Hydra Facial – шия и деколте 80 лв. 220 лв. 430 лв. 680 лв.
Hydra Facial – изящни ръце 90 лв. 250 лв. 480 лв. 760 лв.
image

Не чакай повече!

Запиши час още сега!

Запази час

Вашата информация е 100% защитена. Натисни тук за да видиш нашата политика за поверителност.