Премахване на целулита и стягане на кожата с VelaShape III

Какво представлява VELA SHAPE III и какъв е метода на работа с уреда?

Студио за красота AMBAR ви представя иновативен уред с над 10 години опит в областта на медицинската естетика. Във времето уреда е преминал десетки клинични проучвания и са прилагани повече от 5 милиона процедури по целия свят.

Уредът Велашейп 3 за стягане на кожата и премахване на целулита Бургас
Резултати от преди и след услугата стягане на кожата и премахване на целулита Бургас

VelaShape III е най- известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата. Уреда използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Уреда работи върху тялото, предизвиквайки дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри. Ефекта е увеличаване на кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулиране производството на колаген. Освен това се подпомага активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

Резултати преди и след процедрурата премахване и стягане на кожата на и около корема Амбър Бургас
премахване на целулита и стягане на кожата с уред Велашейп 3 Амбър Бургас
Резултати преди и след процедрурата премахване и стягане на кожата на и около задника и бедрата Амбър Бургас

Ефекта от уреда върху кожата

Ефекта след процедура с VelaShape III е поразителен. Видимо кожата е по- стегната, подобрена е нейната структура и текстура. Целулита е намален. Клиничните резултати сочат, намаление на целулита с около 1 до 3 см, още след първата терапия. Удовлетвореността на клиентите след направена процедура с уреда е 97 %. По време на процедурата ефективното загряване и вакуум стимулират растежа на нови и по- качествени колаген и еластин, което води след себе си локализирано намаляване на целулита, обема и видимо подобряване текстурата на кожата.

Модерният уред за премахване на целулита има немалко предимства:

  • Притежава увеличена радиочестотна енергия – до 150W;
  • Бързо се достига желаната температура;
  • Намалява се времето на процедура;
  • Елегантен, модерен и съвременен дизайн;
  • Ергономичен дизайн, който позволява мобилност на специалиста по време на процедурата

Само след няколко сесии на терапии се вижда ясно изразено подобрение в проблемните области. VelaShape III е съвременно решение за третирането на целулита в зоната на стомаха, корема, любовните дръжки, горната част на ръцете, бедрата и задните части.

Професионална процедура премахване на целулита и стягане на кожата с уред Велашейп 3 върху корема Амбър Бургас
Ефектът и клиничните резултати от процедурата премахване и стягане на кожата по цялото тяло Амбър Бургас

Какво показват клиничните резултати?

Модерната технология на VelaShape III загрява тъканта много по- бързо, като поддържа температурата по- дълго. Иновативният уред намалява общата продължителност на процедурите, и предлага по- кратки сесии на лечение.

VelaShape III е оптимизирана за работа върху малки, средни и големи зони на тялото. Мощността е регулируема, с цел доставяне на оптимална енергия във всички диапазони. Температурата, която достига уреда се измерва в реално време.

Модерните технологии ни предоставят лесен начин за постигане на съвършенна кожа

VelaShape III притежава изцяло нов интуитивен интерфейс, който е лесен за използване и позволява индивидуална настройка на работни параметри преди и след процедура. Вграденият температурен сензор и RF, предоставят постоянна мощност. Процедурата е точна, фокусирана единствено върху проблемната зона. Радиочестотата прави по- добър контакт с кожата и доставя прецизна енергия до тъканта. Резултатите са видими и дълготрайни. Клиентите са в пълен комфорт, чувстват се спокойни и метода за премахване на целулитните зони е напълно безопасен за тях.