Забравете за досадното преживяване със самобръсначката! Отдайте се на отпускащо спа усещане с лазерна епилация от Elysion!

При много жени, нежеланото окосмяване се отразява на самочувствието им, и несъзнателно ги кара да се съмняват в силата на техният чар и излъчване. Десетки са болезнените процедури, целящи да премахнат всяко едно косъмче по тялото. Неприятни кремове, остри бръсначи, гореща кола маска и болезнени депилатори- изброяването не спира дотук! Няма ли да бъде чудесно, ако можем да си спестим стреса от цялото това преживяване? Разбира се, че има! Студио AMBAR ви представя Elysion -единствения по рода си диоден лазер за трайно обезкосмяване. Постигането на копринено гладка кожа, е лесно постижимо с Elysian Laser. Метода предлага безопасно, удобно и дълготрайно решение за премахване на нежеланото окосмяване от всяка част на тялото.

Elysion е създател на естетическо блаженство

Промоционална оферта за лазерна епилация с Elyson Амбър Бургас

С Elysion не трябва да се съобразявате с времето, топлите слънчеви дни или солените дни край морето. Революционната система за фотоепилация излиза от всички рамки за лазерно обезкосмяване и е напълно безвредна. Тя включва нисък праг на болка, благодарение на вградената охлаждаща система, а процедурите биват персонализирани според кожния фототип на клиента и структурата на неговият косъм. Тъй като, метода не нарушава повърхността на кожата и не причинява зачервяване, след фотоепилация с Elysion няма възстановителен период. Технологично усъвършенстваният лазер подава импулс за милисекунда, излъчващ лъч светлина върху кожата. Светлинната енергия от лазера преминава безвредно през кожата, и се абсорбира от пигмента в космения фоликул и космения ствол, което нарушава способността им да растат. Лазерът редуцира окосмяването на третираната зона още след първата процедура, като унищожава космените фоликули в активно състояние.

Технологията Elysion тържества за постигането на гладката до съвършенство кожа

За всички, които желаят да изглеждат още по – добре, и да се чувстват в синхрон със своето тяло, AMBAR ви кани да се възползвате от неустоимо предложение. До края на месец ноември, клиентите на салона могат да се възползват от промоционални пакетни цени, включващи комбинации от най- предпочитаните зони за епилация. За дамите от студио за красота AMBAR, предлагаме три варианта на комбинирани процедури за епилация, а за мъжете избора се свежда до съчетаване до две възможности на промоционални пакети.

Лазерна епилазия за жени на цялото тяло Амбър Бургас

Жени

*цели ръцe + цели крака    630лв. – 504 лв.

*1/2 ръце + подбедрици     350лв.280лв.

интим и подмишници         165лв. – 132 лв.

Лазерна епилазия за мъже на цялото тяло Амбър Бургас

Мъже

*гърди + корем                     630лв. – 504 лв.

*гръб + кръст + рамене      350лв. – 280лв.

След консултация с нашия лазерен специалист, ще ви бъде изготвена индивидуална програма за епилация на желаните от вас зони, с помощта на най- модерният уред за лазерна епилация. По време на процедурата, в зависимост от типа на кожата ви, може да почувствате леко треперещо усещане, както и леко затопляне. Бъдете сигурни, че процедурата е напълно безопасна, а всяко нежелано косъмче ще бъде третирано ефективно. Независимо дали желаете дългосрочно решение или бърза корекция, преди мечтаната ваканция, талантливия екип на AMBAR ще ви очарова с най- ефикасната процедура за дълготрайно обезкосмяване, която със сигурност ще ви накара да се почувствате неустоими.