Ето как Kérastase ще върне отново естествения вид на вашата коса, с една малка подробност…този път тя ще бъде още по- впечатляваща!

Безупречна е новото наименование на вашата коса, след като опитате- един от най- новите ритуали на френската марка Kérastase. Студио за красота AMBAR ви кани да се откъснете за миг от динамичния си ден, и да се потопите в Оазис от аромати, луксозна грижа и релаксация.

Изкуството на перфектното движение!

Косата, която е толкова свободна, колкото изкуството, изисква перфектна дисциплина. Обаче, тази жива материя понякога упорства на нашето виждане за прическа. Протокол Дисциплина, е съвкупност от изтънчена гама продукти, базирани на най- съвременната технология и съдържащи най- високата концентрация на Pro- Keratin от всяка една друга линия продукти на Kérastase. Дисциплина е проектирана да укроти дори и най-непокорната коса, като същевременно възстановява хармонията и красотата на перфектното движение. Тези от вас, които ежедневно изправят косата си, използват сешоар, или просто обичат да експериментират с прическата си по- често, знаят цената, а именно нацепени връхчета, суха и изтощена коса. Целта на ритуалът е да даде нов живот, като възстанови загубената влага, блясък, движение и цялостен вид на вашата коса. Подходящ е за всеки тип коса, от най- къдравите, до най- правите. Процедурата трае час и половина, а ефекта от нея ще ви кара да се усмихвате чак до десетото измиване!

Продукти Керастейт за коса Амбър Бургас

Дисциплинирайте косата си и се сдобийте със съвършена мекота и еластичност!

Подарявайки си този фантастичен ритуал, нашите клиенти ще узнаят всичко за типа на косата си, подходящи продукти за третиране и подхранване на косъма, както и подробно обяснение за това, какво точно Протокол Дисциплина предлага на тяхната коса. Ефектите от процедурата са двустранни:

  • Формулата на Дисциплина съдържа кератин, аминокиселини, керамид R и протеини от пшеница, които помагат за омекотяването на увредената коса.
  • Една от стъпките на ритуала включва запечатване на продуктите в косата с помощта на топлинна обработка. Косата се минава с преса, което осигурява по- дълбоко проникване и дълготрайна грижа.

Ритуалът се състои от 4 основни стъпки. Начало поставя вана Дисциплин и задължителното измиване с шампоан без сулфати от същата серия. Протокол, обогатен с Морфо-Кератин за красиво движение на косата, което подхранва косата, като й дава нужните протеини за основна и цялостна ревитализация. След това посланик Kérastase прилага Маскератин – маска предназначена да придаде оптимална гладкост и невероятна мекота и гъвкавост. Освен придружена от блажен масаж на скалпа, маската запечатва връхчетата, като ги предпазва от бъдещи евентуални увреждания след сешоар или преса. Маската не се отмива, а 30 минути след като сме я оставили, да въздейства и укрепи косъма, идва ред на пресата, с помощта на която подхранващите съставки биват запечатани във влакното в дълбочина, което на свой ред осигурява дълготрайният ефект от процедурата. И последната стъпка се състои от изплакване и изключителен финал със спрей Fluidissime, който незабавно улеснява сешоара и изглажда косъма от корена до връхчета. В допълнение към крайния резултат можете да добавите и крема Кератин Термик, без отмиване, с антифриз ефект, който осигурява блясък и контрол до 72 часа след процедурата.

Мекота и еластичност на косата с продукти Керастейт Амбър Бургас

Покорна коса! Неукротима женственост!

За всички непокорни коси, които търсят копринено гладко усещане, Kérastase определя нов модел за оценка на естетически красивата и безупречна коса: Гладка в Движение! Уникалните свойства на съставките от серията Протокол Дисциплина обгръщат всеки косъм в леко като перце покритие, което покварява и най- буйните коси. Новата формула Morpho- Keratine позволява на косата да бъде така свободна, сякаш танцува. Косата е управляема, еластична, лъскава с невероятно движение.

Студио AMBAR е вашия верен съюзник в постигането на красив и пленителен външен вид. Разбира се, френските виртуози от Kérastase са виновни за това ние с лекота да ви поднасяме луксозна грижа и продукти от най- висок клас, с помощта на които да изразим и подсилим вашата естествена красота и индивидуално излъчване. Очакваме ви тук в нашия салон, където щастието ви се крие в нашето огледало!