Loreal е един от най-големите и разпознаваеми козметични брандове в световен мащаб. През всички дълги години на работа, опитни учени и специалисти чрез задълбочени проучвания, с цел иновации и подобряване на качеството на продуктите, търсят нови и още по- добри, чисти и с многокомпонентно действие съставки, за създаването на нови и още по- добри продукти. Те са марката, която днес определя модните тенденции.

Лореал е компания, доказала се със своята креативност, иновации, безпогрешно качество и загриженост към проблемите и желанията на своите клиенти. Гиганта използва усъвършенствана технология, създаваща неповторима формула, която дава сигурност на крайния потребител, че косата му е в добри ръце.

Продукти за коса Лореал за професионална грижа на косата Бургас
Продукти на марка Лореал за професинална грижа на коса Бургас

Професионалната козметика за коса Лореал превръща фризьорската индурстрия в изкуство, което бива трудно осъществимо без тяхна помощ. Продуктите им са богати на лечебни свойства, базирани на иновативна молекулярна технология, които възстановяват и подхранват косата от корените до връхчетата.

Бранда предлага богато разнообразие от революционни патентовани професионални продукти за коса, много от които могат да бъдат намерени само във фризьорските салони.

Целта на професионалната козметика е да предостави комплексна грижа на косата, като й вдъхне нов живот изпълнен с красота, здраве и жизненост. С качествените професионлни продукти постигате дълготрайни резултати.

Професионалната грижа е всичко, от което се нуждае косата ви. Тя предлага интензивни процедури, които подхранват и възстановяват косъма в дълбочина. Продуктите за масова употреба, предлагащи се в мгазините нямат тази сила на действие и не могат да се справят с повечето възникнали проблеми.

Продукти на Лореал за ежедневна грижа за косата Бургас
Ежедневна грижа за коса съвети от Амбар Бургас

Положителните аспекти на професионалната грижа за коса:

 • Има способността да превръща сухата и безжизнена коса в мека, жива и еластична.
 • С професионалната козметика предпазвате косъма от изсушаване и накъсване.
 • Съставките на професионалната козметика ревитализират косата и ѝ придават изключителен блясък и мекота.
 • Значително се подобрява вида на косата, като ефект вие получавате забележителен обем от корените до връхчетата.
 • Изтъняването на косъма е сведено до минимум.
 • Качествената козметика за коса придава плътност и регенерира космените фоликули.
 • Професионалната козметика стимулира растежа на косата.
 • Действа като превантивна мярка при косопад и пърхот.
 • Подобрява естествената влажност на косата.
 • Енергизира и тонизира косата, като заздравява структурата на косъма.
 • Придава здравина и жизненост.
 • Възвръща нивата на естествения кератин.

Професионалната козметика за коса прониква дълбоко в структурата на косъма, осигурява дълготрайна здравина, без накъсване. Ефектът за вашата коса е кашмирена мекота, изключителен блясък и спиращ всеки поглед обем. Това е ключът към възстановената и добре поддържана коса! Вашият фризьор ще ви посъветва кой от продуктите за грижа е най- подходящ за вас, спрямо структурата на косата ви и нейните проблеми в момента.