Нов живот, или шансът за едно ново начало!

Под ритъма на забързаното и изпълнено със стрес ежедневие, ние често жертваме нашето здраве и вътрешно равновесие. Постоянния поток от отговорности и задължения, ни кара да пренебрегнем сигналите на собственото си тяло и да подтиснем вътрешните си усещания, за да успеем да се вмъкнем в общоприетите рамки за социален живот. Чудите се дали всъщност е възможно в този ден и в тази епоха, ние да съумеем да живеем в постоянен баланс между професионалният и личния ни живот? Хитовото предаване на Радио Power FM под окуражаващото мото Искам Нов Живот е тук за 6-ти пореден сезон, за да вдъхне увереност и даде възможност за втори шанс на своите участници!

Полагайки стабилни основи за една вълнуваща, здравословна, и изпълнена със ново самочувствие промяна, Искам Нов Живот е реалити предаване, в което всеки сезон радиото подарява на четирима участника тотална трансформация, както физическа, така и ментална. В рамките на 3 месеца, с помощта на професионалните напътствия на трима сред най- изявените в своя бранш ментори, късметлиите ще бъдат подложени на редица разкрасителни процедури, чрез нови и модерни техники на работа. Участниците ще се научат как да прилагат техните съвети и да изградят правилните навици, които ще поставят положителното началото на един пълноценен, изпълнен със страст и смисъл живот!

Студио AMBAR е горд партньор и посланик на красивата коса и безупречен стил в предаването.

С помощта на нашата първа дама Милена Стоянова, която е един от менторите в реалитито и обучаващ фризьор в Академия LÓREAL, четиримата избраника ще имат възможност да се възползват от всички услуги и иновативни методи за безупречен външен вид, които предлага салона. Милена, която сама е превърнала най-голямата си мечта в реалност, с изключителна решителност и истински позитивен заряд, успешно съумява да постигне и запази полезния баланс в живота си. Първото, което забелязват хората в Милена е нейната грееща усмивка, която никога не слиза от лицето й, а нейния отличен вкус я правят истински ценител на изкуството да бъдеш красива.

Срещайки се с участниците, тя ще изготви индивидуална диагностика на коса и скалп за всеки един от тях поотделно, и заедно ще изградят актуална нова визия, съобразена с личното им излъчване. По време на процеса, целият екип на AMBAR ще ухажва избраните в изисканият уют на салона, където те ще имат възможността да се насладят на най- добрите продукти за грижа за коса, кожа и нокти, сред които Kérastase, L`Oreal, и CND Shellac. Освен тези услуги, салона предлага последно поколение технология за Скалп Микропигментация и Лазерна Епилация, които късметлиите ще имат щастието да изпробват напълно безплатно. През тези 3 месеца Милена, заедно с професионалните естети от студио AMBAR, ще напътстват участниците стъпка по стъпка, с цел да засилят техния естествен магнетизъм и самочувствие, и ще внесат в живота им нов хъс, положително мислене и борбеност да преследват целите и личното си щастие.

Студио AMBAR ви кани да станете част от Искам Нов Живот и да проследите вълнуващото събитие в живота на късметлиите, като ги подкрепяте и слушате за техния прогрес всяка събота от 14:00 до 14:30 часа по радио Power FM!