Брилянтни идеи за летен маникюр

Летният сезон, който предлага хиляди възможности за забавления  наближава, а с него и позитивните емоции и доброто настроение. Всяка дама иска да се чувства все по- уверена във външния си вид, да бъде винаги прелестна и интересна, и да изглежда свежо и атрактивно през дългите летни дни. Най- лесният начин за постигане на това е като добавите един очарователен и закачлив летен маникюр, който е задължителен елемент, за да имате цялостна, завършена и красива визия.

ананас
Котвички
Лимон

Разгледайте нашите свежи летни идеи за маникюр,
и получете вдъхновение и за своята визия

За този сезон от годината подходящи са светлите, наситени и искрящи цветове, които придават свежест и положително настроение. Морската тематика, флоралните акценти, както и декорациите, са чудесно допълнение към лятната ви визия.

Ярки цветове

Indigo-Nails-lakiery-do-paznokci-jpg (1)
Ярки цветове (2)
Indigo-Nails-lakiery-do-paznokci-jpg

През летните месеци всяка жена обича да носи колоритните си тоалети, да прилага блестящ грим и да притежава закачлив маникюр. Ярките цветове са чудесен начин да допълните имиджа, който се стремите да създадете. Най- новите летни тенденции в света на маникюра са искрящите, свежи електрикови и неонови цветове.

Морски мотиви

Палми (1)
Морско
Морско (1)

Нищо не улавя същността на лятото по- добре от морето. Добавянето на морски акценти към летния маникюр е винаги актуален метод да създадете свежа визия. Може да приложите различни морски дизайни на всеки нокът- морски звезди, рибки, перли, плаж, а защо не и да имитирате люспи на перката на русалка. Бъдете креативни, не се страхувайте да изпробвате нещо ново. Цвят мента също е много подходящ за лятото, още повече ако бъде комбиниран с цветове от розовата гама. Друг много популярен летен мотив са палмите. Смесването на няколко основни летни цветове тип “омбре” и изрисуването на палми, придружени от летящи чайки, е чудесен начин да се потопите в екзотика, само с един поглед.

Летен маникюр
Сладолед
Черешки

Флорални акценти и летни декорации

Диня
nokti
Палми

Флоралните акценти и летните декорации, които се допълват страхотно с ефирните рокли, са основна лятна тенденция за тази година. Дизайнът на тропически плодове, дини, череши, ягодки и какво ли още не, създават допълнителено лятно и позитивно настроение. Слънчогледите, кактусите и нежните цветя са малка част от нещата, които ще ви накарат да се откроите от останалите по един блестящ и стилен начин.

Пъстри, неонови, искрящи, с цветя, море или сладоледи- имаме толкова много летни предложения за свеж маникюр, които можем да сътворим на всяка една от Вас. Бъдете смели и експериментирайте с цветове, техники, текстури и рисунки, за да бъде маникюрът Ви наистина оригинален и интересен. Ние притежаваме артистични умения, знания и опит, за да създадем една впечетляваща визия.

Може да се свържете с нас на посочените телефони още сега, за да запазите час за маникюр, или да ни посетите на място Студио за красота AMBAR! Очакваме Ви!