Какво представлява уреда VelaShape III?

Студио за красота AMBAR предлага на своите клиенти иновативен уред, наречен VelaShape III, който е с повече от 10 години опит в областта на медицинската естетика. Метода е най- известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулит и стягане на кожата. Уреда използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия.

Работата посредством уреда се извършва, предизвиквайки дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри. Ефекта е увеличаване на кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулиране производството на колаген. Освен това се подпомага активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки, и да се изглади повърхността на кожата.

Стягане на кожата на и около корема с велашейп 3 Бургас
Премахване на целулита и стягане на кожата с велашейп 3 Бургас
Стягане на кожата на лицето с уред велашейп 3 Бургас

За какви цели може да се използва VelaShape III? В пъти по- добри резултати и постигане на по- голяма ефективност

VelaShape III оформя тялото Ви без хирургически интервенции. Вследствие прилагане на процедури с модерният уред, вие ще увеличите самочувствието си и ще се чувствате добре в своето тяло. Уреда е безопасен и безболезнен начин да се справите с проблемните зони.

Какво постига с вашето тяло VelaShape III?

 • Оформяне;
 • Премахване на целулитните зониl;
 • Видимо намаляване на обиколката;
 • Качествено подобрение на вида и текстурата на кожата

VelaShape III е лесен начин за да премахнете целулита и да се отървете от излишните мазнини. Модерна технология от най- ново поколения за стягане и оформяне на отпуснатата и с мастни натрупвания кожа.

Области, които може да се третират с VelaShape III:

 • Седалищни части
 • Корем
 • Бедра
 • Бричове
 • Паласки
 • Гръбни перки
 • Колене
 • Ръце

Уреда видимо подобрява структурата на кожата още след първата процедура! За постигането на желаните резултати са необходими от 2 до 4 сесии. Иновативната технология се отличава с бързо постигане на търсеният ефект, докато с други подобни технологии това е възможно с минимум 8 процедури.

Резултати от услугата стягане на кожата и премахване на целулита Бургас
Резултати преди и след от услугата стягане на кожата и премахване на целулита около врата и брадичката Бургас

Модерно технологично решение за придобиване на безупречна кожа и блестящ външен вид

Технология на инфрачервената светлина

Синергията между инфрачервените и радиочестотните вълни гарантира безопасността и позволява точното насочване към по- дълбоките тъкани. Технологията за охлаждане намалява дискомфорта. Не е необходима анестезия. Уреда значително намалява лечението и необходимостта от множество процедури. Резултатите са видими още след първата сесия, и дават дълготраен ефект.

VelaShape III загрява кожата и стимулира производството на колаген. Уреда нагрява субдермалните тъкани, за да позволи проникването на RF в по- дълбоката тъкан. Метода е базиран на най- новата актуализация на технологията elōs ™ , която е комбинация от топлина, светлина, всмукване и масаж. Процедурата не причинява дискомфорт, а клиентите изпитват пълно удовлетворение и постигат постоянен ефект, върху своите проблемни зони. Може да получите отлични резултати само след първата до третата сесия.

Резултати преди и след от услугата стягане на кожата и премахване на целулита Амбър Бургас
Резултати преди и след от услугата стягане на кожата и премахване на целулита велашейп Амбът Бургас

Високоефективно решение за подобряване на фигурата

Модерното технологично решение, наречено VelaShape III, обхваща широк кръг от хора, които имат проблеми и натрупвания в определени зони на тялото. Надежността на лечението създава благоприятна предпоставка за премахване на излишните мазнини и оформянето на по-гладка и здрава на вид кожа.

Оформяне на тялото

Под оформяне на тялото се разбира премахване и изчистване на излишната мазнина, което способства да се постигне желаната форма и съвършен външен вид на тялото и кожата.

Целулит

Целулитът е кожно изменение, което се проявява при повечето жени след пубертета, независимо дали те са слаби или с наднормено тегло. Най- често се среща в тазовата област. Целулитът може да възникне при жени от всички възрасти и има тенденцията да се засилва с възрастта, тъй като с течение на времето кожата губи своята еластичност.