Услуги маникюр и педикюр

Студиото предлага професионални маникюр и педикюр услуги с висококачествени продукти. Класически маникюр, френски маникюр, маникюр с гел- лак Shellac, ноктопластика с гел, перманентен френски маникюр, медицински педикюр

В студио за красота  AMBAR използваме качествени продукти, с които искаме да подчертаем вашата женственост и красота. Доверете се на нашите професионалисти и бъдете модерни и различни в своята визия. Вашите ръце и нокти са  визитната ви картичка при социалните контакти, които имате всеки ден. Тяхното поддържане в безупречен вид е важно за  професионалният Ви начин на живот. Красиво оформеният маникюр и педикюр са най- доброто допълнение към стилната визия на всяка жена. Възползвайки се от нашите предложения за красив и изтънчен дълготраен маникюр, Вие ще бъдете неотразими във всеки свой ден или по време на важен за вас повод. Нашите специалисти са избрали да работят с продуктите Shellac на CDN. В студио за красота AMBAR предлагаме следните видове дълготраен маникюр и педикюр:

Класически маникюр

Класическият маникюр подчертава естествената форма на нокътната плочка. За постигането му е необходимо да се отстрани стария лак, да се оформи грижливо плочката според желанията на клиента, да се почистят  излишните кожички, след което се нанася  лак и декорация. Като завършек кожата на ръцете се хидратира с  успокояващ масажен продукт.

изграждане с форми или удължители благодарение на ноктапластика с гел Амбър Бургас
Услуга класически и френски маникюр и педикюр с марка Шелак Амбър Бургас

Френски маникюр

Френския маникюр е един от най- предпочитаните от жени на всякаква възраст по целия свят. Той носи в себе си изтънченост и естетика. Прилага се с изключителен успех при важни събития в живота на една жена като сватба или абитуриентски бал. Този вид маникюр може да се комбинира успешно с всяка визия. Формата на нокътя е квадратна или полуквадратна. За постигането му се прави стандартна процедура за маникюр, при която с бял лак се покрива само връхчетата на ноктите, а останалата част от плочката се оцветява с безцветен, нежно розов или светло бежов лак, според предпочитанията на клиента.

Маникюр с гел- лак Shellac

Shellac е най- доброто съчетание между лак за нокти и гел- лак, като ефектът от неговото нанасяне е наситен, дълготраен и бляскав вид на ноктите. Положителните страни от използването на този тип маникюр са много- издържане на лака повече от 14 дни без дефекти, без износване и напукване на покритието. При нанасяне лака изсъхва веднага, благодарение на изсушаването на покритието на UV лампата. Поддържането на гел- лака е лесно, тъй като свалянето трае около 10 минути, без пилене и вредно въздействие върху ноктите. Професионално сваленият гел не нарушава цялостта на ноктите, не ги изтощава и може да се прилага за дълготраен период от време. Преди нанасяне на гел- лак е небходимо нокътната плочка да се подготви както и при обикновен лак- оформяне в желана форма, почистване на кожички.

Предимства от използването на  Shellac:

  • Бързо изсъхване и запечатване;
  • Тънък е и изглежда като лак, което придава естествен вид на ноктите;
  • Дълготрайност и защита;
  • Лесна поддръжка и сваляне;
  • С Shellac ноктите растат по-бързо и не се чупят;
  • При използване на гел- лак не се пили повърхността на плочката и ноктите не се киснат в ацетон;
Услуга ноктипластика с гел Амбър Бургас
Услуга класически и френски маникюр и педикюр Амбър Бургас

Ноктопластика с гел

Ноктопластиката с гел се осъществява чрез изграждане с форми или удължители. Тя е добър помощник в оформянето на много чупливи, или прекалено къси нокътни плочки. Ако Ви предстои повод или просто искате да бъдете безупречна в своето ежедневие, изграждането на добре оформена плочка с помощта на модерни способи е най- добрият Ви избор. Процедурата включва подготовка на нокътя, избиране на точния размер удължител за всеки нокът, залепяне, оформяне на желаната дължина и форма, или поставяне на шаблон, нанасяне на няколко слоя гел за по-голяма здравина, за финал- топ гел за блестящ завършек. Резултата е здрави, красиви и добре оформени нокти.

Перманентен френски маникюр

>Френският маникюр е истинска класика в дизайна на нокти. Неговият вид зависи изцяло от предпочитанията на клиента- той може да бъде елегантен с бели или бледорозови крайчета, или цветен и дързък с брокат и декорации. Гелът не уврежда и не затруднява правилното израстване на нокътя, тъй като не запечатва повърхността му. Гел- лака е дълготрайно решение за здрави и добре изглеждащи нокти. Той позволява на ноктите да дишат, пропуска влага, дори заздравява и ги подсилва. Перманентния френски маникюр включва предварително подготвяне на нокътната плочка- оформяне и отстраняване на кожички, след което нанасяне на лак, който се изпича под UVA светлина. Резултата е дълготраен прецизно направен маникюр с естествен завършек.

Медицински маникюр

При медицинския педикюр се работи не само за оформяне на самите нокти, но и върху обработване на цялото ходило. Процедурата започва с накисване на ходилата във ваничка с ароматни соли, който подпомагат кожата да се отпусне и омекоти. Медицинският или така нареченият терапевтичен педикюр се прилага при наличие на проблемни зони по ходилата като: мазоли, впити нокти, гъбички. Педикюра е навременно решение за справяне с проблемите по краката, тяхното поддържане в добър вид, за да се избегне намеса на хирург. Педикюристите не са медицински лица, но ако нашите специалисти сметнат за нужно ще ви насочат към специализирани за целта хора, които ще ви помогнат да се справите с проблема.

Педикюрът продължава с оформяне на нокътна плочка, почистване на кожичките, изрязване и изпилявания на мазоли, удебелявания по петата и ходилото, изравняване на кожните пластове и завършек с хидратиращ масаж, нанасяне на лак и декорация. Целта на медицинският педикюр е да премахне болката и дискомфортът на клиента и да постигне добър и здравословен вид на ходилата и ноктите.