Последните три месеца на ползотворна работа, дадоха своите плодове за всички, които се обучаваха в първият курс за фризьори, проведен в студио за красота ÁMBAR. Обучението включваше теоретични и практически всекидневни занятия върху всички основни и най- важни методики на работа, както и за придобиване на специфични умения, нужни за професията фризьор.

Курсовете, които провеждаме, са изцяло фокусирани върху идеята да превърнем личността не само във фризьор, а в професионалист, готов веднага след завършването на обучението със самочувствие и увереност да може да започне работа, където пожелае. Програмата, върху която се придържаме, съдържа най- нови техники и способи за фризиране, тънкости при колориметрията, всякакви видове манипулации, официални прически, къдрене и т.н.

Визията ни за успеха на всички обучаващи се в курса, се базира на уникална образователна система, включваща учебни модули, които качествено да допринесат за знанията и уменията на всички преминали през него. Марката ÁMBAR въплъщава стил, дух и увереност, съчетаващи се с професионализъм и усет към работата. Обучението за млади таланти- фризьори, преминава изцяло в синхрон с вижданията на марката. Целта ни е да ви предадем от своята креативност, за да събудите в себе си своя артистизъм и съвременно виждане за красота и стил.

Знанията се придобиват, но любовта към професията всеки я носи вътре в себе си. Обучаващите таланти имаха възможността да работят с целия ни екип, което подпомогна да заобичат още повече тази професия, тъй като енергията и позитивизма, с който се срещнаха нямаше как да ги остави безразлични!

След завършване на обучението, курсистите, които показаха най- високи резултати, получиха предложение за работа в студио за красота ÁMBAR, а на останалите предложихме съдействие и препоръки в търсене на нови възможности за перспектива и развитие.

През изминалите месеци, младите фризьори не само учеха и усъвършенстваха своите знания и умения, но и имаха възможността да обменят опит в една атрактивна работна среда, далеч от традиционните начини на преподаване, изпълнена с много усмивки, забавления и положителни емоции. Благодарение на усета и опита на нашите преподаватели, които успяха да превърнат теоретичните занимания в една игра, лесна за усвояване за всеки един участник, курса премина за всички повече от приятно.

Наш приоритет беше да научим участниците в обучението как да работят спокойно в динамична среда, като изградят нужната дисциплина, постоянство и добра комуникативност, тъй като това са съществени качества за човека, практикуващ тази професия. Индивидуалният подход към всеки участник помогна да се изгладят пречките и несигурността, а това от своя страна е добър старт към справянето на всяко бъдещо предизвикателство, и увереността, че ще могат да изпълнят всички идеи и желания на своите бъдещи клиенти.

Нашите курсисти се справиха блестящо, всеки един от тях разгърна своята същност, потенциал и въображение, като успешно защитиха титлата “фризьор”, за което получиха и свидетелство за професионална квалификация. Обучаващите придобиха множество познания в сферата, и усвоиха не малко техники, които са необходими в практиката.

Ако и вашата мечта е да станете добър фризьор. Ако притежавате талант, но са ви необходими умения и знания, за да го развиете, Ви каним да заповядате в салон за красота ÁMBAR, или да посетите нашия сайт, за да получите полезна информация за предстоящите ни обучения.

Предлагаме ви модерна и уютна среда, в която да се учите. Ще се запознаете с позитивни личности и ще имате възможността да почерпите от техния опит. Започнете работа веднага след преминаване на курса и дайте успешен старт на вашата блестяща кариера в света на красотата и изяществото!