Фризьорски услуги

Студиото предлага професионални фризьорски услуги с висококачествени продукти. Дамско и мъжко подстригване, Kerastase процедури, боядисване, ритуали, сешоар и стайлинг

Подстригване и прическа

За всички фризьорски услуги в студио за красота “AMBAR” се използват продуктите на Kérastase и L’Oreal.  Стартираме с диагностика на състоянието на косата и скалпа в момента, извършена с микрокамера Керастаз. Диагностиката дава възможност да изберем най-подходящата терапия за вашата коса.

Повече от 100 години марка L’Oreal Paris е посветена в производството на качествени продукти за красота. Нейната главна цел е да внесе лукс и качество на достъпни цени за хора, изискващи отлични постижения в красотата. L’Oreal вдъхновява жените да се грижат за косата си като подчертават естествената ѝ красота.

Салона предлага дамско, мъжко и детско подстригване, комбинирани със сешоар и индивидуален стайлинг. Препоръчително е косата да се подстригва веднъж месечно, за да се поддържа в добра форма и вид. Подстригването не винаги е само, за да се оберат връхчетата, но и за да се предаде форма и прическа на косата. Може да се възползвате от възможността да бъдете с естествено изглеждащи “плажни вълни”, които ще ви предадат чар и модерно излъчване.

Когато ви предстои важно събитие, на което трябва да присъствате в целия си блясък и изтънченост, професионалистите в студио AMBAR ще ви направят официална прическа или кок, с отличителен стил и красиви орнаменти. По ваше желание можем да добавим и допълнителна коса за гъстота и дължина.

Допълнителната коса никога няма да излезе от мода. Тя дава възможност на фризьора да прояви своята фантазия при оформяне на прическата. Екстеншъните се използват, за да се уплътни средно дълга коса, с цел придаване на повече обем, коригиране на цвят, при оформяне на конкретна прическа (на опашка или кок) за официален повод. Допълнителната коса се използва балансирано, без да се прекалява с нея, за да може да се постигне желаният ефект от използването й.

Фризьорска услага прическа плитки с два кока Амбър Бургас
Фризьорска услуга професионално постиргване Амбър Бургас
Фризьорска услуга постригване и прическа Амбър Бургас

Kérastase процедури

Kérastase е луксозна марка продукти за коса, със специализирани серии за мъже и жени, отговарящи на нуждите на всеки един тип коса.Френската компания е лидер в бранша, доказала ефикасността на своите продукти.  

Подстригване, сешоар и оформяне на прическата са част от честата поддръжка на косата. Тези процедури са важни за да изглежда тя добре, да бъде здрава и лъскава. Промените, които настъпват в косата вследствие на променливото време могат да окажат неблагоприятно влияние и тя да загуби от своята еластичност и обем.

Ритуалите за коса с продуктите на Kérastase са мощно оръжие срещу увредената, третирана, късаща се и без обем коса. Те са възможност да поддържате визията си в безупречен вид и спокойно да експериментирате с различни прически и цветове, без да се притеснявате, че ще увредите косата си.

Ампула, Бустер е терапевтичен и релаксиращ ритуал за интензивно подхранване и възстановяване на структурата на косъма. Ампулите могат да бъдат прилагани винаги, когато косата има нужда, като тяхното действие остава за дълъг период от време.

Ритуал Thérapiste за къса и дълга коса е базиран на естественото възстановяване на косата чрез методите на съвременната наука в козметиката. Иновативните продукти комбинират аминокиселини и важни минерални вещества, участващи в състава на косъма.

Процедурата Thérapiste е прилагане върху косата на силно подхранващ продукт, подходящ за коси с най- висока степен на увреждане. Продукта притежава възстановяващи съставки и дълготрайна термозащита срещу бъдещи увреждания. Ефекта за косата след ритуал Thérapiste е запечатване на цъфтящите краища, копринена мекота и блясък. Тайната на терапията се крие в иновативния комплекс Pro-Kap, който запълва косъма с аминокиселини, както и на ценния екстракт от цветето Миротамнус.

STEAMPOD Kérastase за къса или дълга коса е терапия, която възстановява, приглажда непокорната и хвърчаща коса и я подготвя за стилизиране. Дълбоко подхранващите компоненти работят активно в увредените зони на скалпа и косъма, връщайки ги към нормалното им състояние. Тази терапия за коса е силно оръжие и дълготрайна защита при термична обработка и често сменяне на фризурите.

Модно подстригване (стайлинг) е оформяне на прическа в модерен за сезона стайлинг. Модата се мени всяка година, преходите в новите прически са плавни и последователни и дават възможност човек да експериментира и да бъде различен, използвайки иновативни способи за това.  Вашият фризьор ще ви консултира какво е най- подходящото за косата Ви според сезона, формата на лицето, вида на косата и кожата на главата.

Цвят

Боядисване на коса с добър цвят с продукти от Лореал Амбър Бургас
Видове боядисване на коса с много цветове Амбър Бургас

Колористите от Студио за красота “AMBAR” са професионалисти в своята област и изтънчени в своето виждане за красива коса. Те ще изберат най- подходящият нюанс за коса, който ще подчертае чертите на лицето Ви, ще подсили структурата на косъма и естествения Ви блясък.

Предлагаме Ви избор от най- качествените серии боя за коса на марка L’Oreal, сред които Иноа, Мажирел, Лоу Колор, и Диа.

Боя за коса INOA притежава формула, богата на масла, която доставя активните оцветяващи съставки до вътрешността на косъма, което улеснява проникването и задържането на цвета в сърцевината на косъма. 100 % покритие на белите коси и с възможност за изсветляване до 3 тона.  Резултата, който ще получите за вашата коса е блестящ, равномерен и дълготраен цвят. Косъма е защитен, косата е мека на допир. Боята не съдържа амоняк и няма мирис.

Боя за коса MAJIREL с патентованите си формули Ionène G и  Incell® за цялостно покритие на бели коси, постигат дълготраен, ярък и наситен цвят. Боите за коса могат да се използват за постигане на цвят до 3 тона по светъл нюанс, като същевременно богатството на масла в тях ще защитят оптимално косъма без да го увреждат.

Боя за коса Luo Color е слабо амонячна боя с възможност за изсветляване до 2 тона. Покритие до 70 % на белите коси. Време на действие на боята е около 20 минути. Ако искате само да освежите цвета си без драстична промяна в тоналността, за препоръчване е Лоу Колор. Ефекта, който ще получите за своята коса е жизненост със свеж, сияен цвят и подхранена структура на косъма.

Боя за коса Dia е професионална безамонячна боя за коса на марката L’Oreal Professionnel. Боята предлага неотразим блясък от корените до върховете. Ако желаете да експериментирате с външния си вид, да подсилите и освежите блясъка на косата си тази боя е изключително подходяща за вас. Dia се отличава с двойна безамонячна технология за боядисване тон върху тон и за постигане на три вида ефект: Гланц, Мат и Цвят за коса. Киселиността на боята е близка до неутралното pH ниво. Резултата от използване на боя за коса ДИА е пленителен блясък и ярки цветове.

Модното боядисване отразява тенденциите при прическите, които акцентират върху небрежни, но  изразително оформени коси. През летният сезон тъмните нюанси отстъпват място на по- естествените преливания на цветове в косата. Актуалното е матиране на косата, светли кичури или изсветлени краища, както и пепеляви тонове. Водещата тенденция е използването на техниката балеаж.

Балеаж е съчетание от естествено преливане на кичури с вече израсналия корен, без отличителна граница в цвета. Прилага се при коси с всякакви дължини. Поддръжката е лесна, защото дори при израстване на косата, тя се слива с кичурите и допринася за естествен ефект на прическата. Балаеж и Омбре е игра с контрастни нюанси, придаващи съвършен блясък на косата. Топлите сезони са подходящи за постигане на ефекта “светлина към цвят”, залагайки на слънчевите отблясъци и допринасяйки за нежна и естествена визия.

Ако мечтаете за блестящи светлинни ефекти в косата си и искате да внесете магията на слънцето в нея, метода за да постигнете това е чрез изсветляване/ дегримиране. Светлите ефекти добавят блясък и жизненост на външния ви вид. Изсветляването може да се приложи само за няколко кичура или ако искате да  преминете от черно до бляскаво светлорусо е необходимо да се приложат няколко етапа на химическо изрусяване. Светлите кичури подхождат на всички съществуващи цветове на косата. Особено привлекателни са кичурите в два или три леко различаващи се оттенъка.

HAIR CHALK е най- вълнуващият и актуален за тази година аксесоар- цветни кичури! Подходяща процедура за дръзките и смели жени, които желаят да бъдат свежи и неотразими в своето ежедневие. Специално за вас от Loreal Professionnel създадоха Hairchalk- грим за коса, чрез който напълно безвредно и лесно ще получите мечтаните цветни кичури. Вариантите за използването на ефекта са създаване на омбре или отделни кичури. Техниката е подходяща за нанасяне върху естествени или боядисани коси.

Colorful Hair са бои за директно оцветяване на вече изсветлени коси. Те са симбиоза между изключително красиви и вдъхновяващи цветове. Боята е под формата на маска, като придава уникален блясък и гладкост на косъма в момента на поставянето.Трайността на боята за коса е между  6 и 8 измивания.

Ритуали, сешоар, стайлинг

един от няколко етапа на терапия за коса Амбър Бургас
Изсушаване и оформяне на прическа Амбър Бургас
Финализиране на визия на прическа със стайлинг продукти и техники Амбър Бургас

Ритуалите за коса, които предлагаме включват процедури за възстановяване, поддържане и оформяне на косата с помощта на продуктите на Kérastaseи L’Oreal.

Ритуалите за коса включват няколко етапа на терапия:

Стъпка 1: Важна стъпка преди всеки ритуал е диагностиката на косата. Вашият фризьор ще прецени индивидуалните нужди на косата и ще определи най- подходящата терапия за постигане на отлични резултати.

Стъпка 2: Включва измиване със специален продукт според типа коса. Придружена с масаж на скалпа, който стимулира жизнените функции и събужда сетивата.

Стъпка 3: Следващата стъпка е нанасяне на интензивна грижа за действие на продукта в дълбочина. Резултата се постига моментално, а дълготрайността е гарантирана.

Стъпка 4:  Визията се финализира с комбинация от стайлинг продукти, изсушаване и оформяне на прическа.

Релакс е терапия, състояща се от специално подбрани грижи за косата с ароматерапевтично и успокояващо действие, нанесени с масаж върху скалпа. Следва адаптирана грижа, съобразена със състоянието на косата и скалпа в момента. Третата стъпка е  грижа без изплакване с термозащита, която допълва действието на ваната и маската, защитава и подготвя косата за изсушаване и стилизиране.

24 карата е терапия включваща измиване на косата с подбрана комбинация от най- ценните масла. Желаният ефект от тази процедура е да се създаде уникално и чувствено изживяване. Косата се подсилва, мекотата се възвръща, блясъка е налице.

Лукс е терапия за коса, която ще остави усещане за  изживяно блаженство. Специална комбинация от ампула, бустер и маска осигуряват на косата моментално съживяване. По време на терапията ще имате възможността да се отпуснете, като в същият момент нашите професионалисти ще сътворят чудеса с вашата увредена, непокорна и изтощена коса. Прилагайки серия от процедури за укрепване и възстановяване, ще видите като резултат по- сияйна, здрава и мека на допир коса.

Ампула с Бустер. Фузиодоз е най- мощната терапия за моментално възстановяване на косъма. Тази услуга е подходяща за всички видове коси, тъй като дава възможност да се направи комбинация за вътрешността на косъма (бустер) и повърхностния- видим за нас слой (ампула). Благодарение на различните вариации можем да придадем на косата плътност, обем, блясък и моментално преобразяване. След терапията структурата на косъма е възстановена, косата е по- жизнена и здрава. Като ефект след многократно прилагане на ампули е ускоряване на растежа на косата, което допринася за повече мекота и еластичност.

Интензивен е терапия за коса, която се стреми да я овлажни, дълбоко хидратира и подсили. Подходяща е за увредени, слаби коси, които се нуждаят от активна грижа и подсилване.

Регенериращ е терапия за коса, която има за цел да достигне до сърцевината на косъма, подсилвайки неговата структура. Комплексната терапия с помощта на продуктите на Kérastase дава възможност за дълготрайни резултати и максимален ефект само след първата терапия. Здравият вид на косата е важен, поради което продуктите работят за да укрепват, възстановяват и регенерират третираната коса, за да възвърнат първоначалният й блясък и мекота.

Скалп клиник е терапия с успокояващ ефект върху структурата на косата и скалпа. Използва се при чувствителен и с раздразнения скалп, успокоявайки го моментално и облекчавайки дискомфорта и сърбежа.  Процедурата дава отлични резултати и при отслабена структура на косъма, като се стреми да подсили и заздрави скалпа, а от там и всеки косъм от корена до върха.

Кера Фюжън е терапия за коса, включваща ароматерапевтично измиване и масаж върху скалпа на главата с висококонцентрирани активни съставки с моментален ефект. Ритуала има ревитализиращ ефект. Косата е по- мека и бляскава. Вашето излъчване и преобразяване е видимо.

Дисциплин е терапия, която успешно се прилага при непокорна, суха, цъфтяща и увредена коса. Подходяща е за овладяване на обема и изглаждане на повърхността на косъма както при гъста и чуплива коса, така и при по- финни и разпилени. Ритуала включва изглаждаща вана, гланциране и обогатяване на косата и скалпа с помощта на високоефективни продукти. Резултата след терапията е красиво оформена коса, гладка и мека.

Хроноложист е най-луксозната  терапия в Керастаз.Това е изживяване за всички сетива. В ритуал Хроноложист  се използва крем и перли от миметичен хайвер, специално изпълнен ритуал за кожата на главата и косъма. С  богати на масла и хранителни вещества продукти, ритуала възстановява и преобразява косата, а резултатите са невероятни.