Всяка една от нас брои дните до разпукването на пролетта и очаква нетърпеливо топлите месеци, не само заради чуруликането на птичките, разцъфналите дървета и озаряващите слънчеви лъчи, но и заради пъстрите и ярки модни тенденции, излъчващи красота и женственост отдалеч. Това, разбира се, се отнася и за професионалния маникюр.

Най-новите пролетни тенденции при маникюра за 2018-та година

Актуалното този сезон се базира на изчистени, елегантни и минималистични форми по ноктите на ръцете. Най- популярни цветове за тези, които обичат класиката ще бъдат топлите нюанси на бялото, розовото, бежовото и прасковата. Ако сте по- дръзки и не се страхувате да експериментирате с нещо ново- смело изберете цветове като синьо, лилаво и зелено. И разбира се, иновативните техники като метални и холограмни ефекти, отблясъци и добавянето на украшения ще бъдат перфектно допълнение в декорацията на тази прекрасна част от женската визия.

Холографско преливане в 3D формат

Холографското преливане в 3D формат ще бъде предпочитан тренд през идните месеци. За направата му използваме висококачествен фин пигмент под формата на прахообразна пудра, която втриваме нежно в нокътната плочка. Тази техника се използва при гел лака, като крайната цел е да се постигне гладка и лъскава повърхност. Пигментът се поставя с помощта на апликатор. Преди да поставим вълшебния прашец върху нокътя, нанасяме тъмна основа, най- често в черен цвят, тъй като това е най- добрият вариант за получаване на лъскаво покритие.

В Студио за красота AMBAR, разполагаме с широка гама от цветове, работейки със качествени продукти, постигаме брилянтни ефекти върху ноктите- огледални, хром, призма, хамелеон и много други.

Маникюр с холографско преливане в 3D формат наблягайки на лилавия цвят Амбар Бургас
Маникюр с холографско преливане в 3D формат тъмна основа Амбар Бургас
Маникюр с холографско преливане в 3Д формат с хром и бляскъв лилав цвят Амбар Бургас

Огледален ефект

За да се създаде гладка огледална повърхност е необходим пигмент с микроскопични частици. Дамите заобичаха този брилянтен ефект, и той бързо стана тяхно основно предпочитание при маникюра. Огледалният ефект се прави, като първо нанасяме гел лак без да премахваме лепкавия слой, след което втриваме от пигмента върху ноктите. След нанасяне на прахообразен продукт, покриваме нокътя с топ лак и запечатваме.

Маникюр с огледален ефект благодарение на специален запечатващ гел лак и прахообразно вещество Амбар Бургас
Професионален маникюр със светъл огледален ефект благодарение на специален гел лак Амбар Бургас
Маникюр с огледален ефект благодарение на специален гел лак Амбар Бургас

Класически цветове

Маникюрът в ярко червен цвят е истинска класика. Изборът от нюанси са не само интересни и атрактивни, но и пресъздават истинска страст върху ноктите. Умелото съчетание на червеното с останалите цветове, го прави подходящ не само в ежедневието, но и за специални поводи. Бъдете сигурни, че избирайки червения цвят, няма как да останете незабелязани.

Черният цвят си остава един от любимите цветове при избор на маникюр за много от представителките на нежния пол. Той излъчва стил, класа и изтънченост. С него можете да разнообразите своята визия по един зашеметяващ начин.

Професионален класически маникюр с червен цвят и холографско преливане Амбар Бургас
маниюр-класически-амбар2
Нова тенденция в класически маникюр с червен цвят и ефекти Амбар Бургас

Котешко око

Една от последните тенденции при маникюрите е „котешкото око“. Тя се извършва със специален гел лак, който съдържа малки метални частици. С помощта на магнит те биват подредени в тясна ивица, която на светлина се мести в различни посоки, а ноктите пресъздават ефекта на отблясък като на скъпоценен камък.

Професионален маникюр котешко око с метални частици и ефекти отблясък и скъпоценен камък Амбар Бургас
Маникюр котешко око с ефект скъпоценен камък Амбар Бургас
Маникюр котешко око с метални частици и ефект отблясък Амбар Бургас

Мраморен ефект

Мраморния маникюр също ще запази челната си позиция и през пролетта на 2018-та година. Различните вариации от бял мрамор или тюркоаз изглеждат свежи, артистични и оригинални, а добавянето на малки златисти ленти и камъчета към тях засилва още повече този ефект.

Класически маникюр с мраморен ефект с наличе на тъмен и стилен червен цвят Амбар Бургас
Маникюр с мраморен ефект с наличие на тюркоазен цвят Амбар Бургас
Маникюр с мраморен ефект Амбар Бургас

Фолио за нокти

Фолиото за нокти е идеалното решение за тези от вас, които предпочитат стилен и неповторим маникюр.

Маникюр с фолио със златисти елементи Амбар Бургас
Маникюр с фолио с бляскави златисти и розови елементи Амбар Бургас
Маникюр със златисто фолио Амбар Бургас

Декорации за нокти

Декорациите за нокти биват много разнообразни и все още са актуални. Забравете за цветчетата и пеперудките. Тази година хит ще бъде изчистеният, минималистичен дизайн с геометрични фигури като триъгълници и квадрати.

Доверете се на професионалистите от Студио за красота AMBAR- техните блестящи идеи ще пресъздадат истинска картина върху вашите нокти!

Маникюр с декорации и класически лак Амбар Бургас
Маникюр с декорации с преобладаващ ефект от геометрични фигури Амбар Бургас
Маникюр с декорации с преобладаващ минималистичен ефект Амбар Бургас