Цветовете правят живота ни по шарен, интересен и харизматичен. Ако и вие сте готови за промяна, то действайте смело, защото света е завладян от цветна революция! Някой ще предпочетат да не се набиват толкова на очи, за което си има решение- цветни кичури и леки преливащи нюанси по дължината на косата. Драстичната промяна не ви плаши- то тогава се отдайте на хитовият тренд- ярко лилава коса!

При блондинките незатихваща тенденция е присъствието на розов оттенък. Фините оттенъци на розово злато в косите, придават по- женствено излъчване на всяка жена. Цветът може да варира от по-розово до по-русо.

Цветно боядисване на коса от по-розово към по-русо Амбар Бургас
Винен цвят на косата със златисти отенъци Амбар Бургас
Цветно руса коса подходяща за блондинки Амбар Бургас

С пълна сила се завръща бляскавият гръндж, който преобладаваше навсякъде през 90-те години на миналия век. Силно опушените цветове, тъмносивите тонове и добавянето на няколко призматични нюанса ще бъдат най- горещата тенденция през топлите месеци.

Идеален вариант за жени с тъмнокафява или черна коса, които искат нещо различно, е добавянето на дълбоко сини до черни оттенъци.

Подходящ цвят на косата с дълбоко сини до черни оттенъциАмбар Бургас
Подходящ цвят за жени с тъмна коса в края с бели кичури Амбар Бургас
Подходящ цвят за жени с тъмна коса Амбар Бургас

За да не боядисвате цялата си коса, ефектът “тигрово око”, който се базира на златисти и карамелени до червеникаво- кафяви нюанси е подходящ избор. Целта му е да създаде игривост между преливането на кафявите с руси тонове. Подходящ ефект е както за брюнетки, така и за блондинки. При по- тъмните коси преобладават кехлибарени и медни оттенъци, които постепенно стават по- светли към краищата. При блондинките е обратното- постепенно косата потъмнява в нюанси като елда, мед и млечен шоколад.

Подходящ цвят на косата за бронетки и блондинкина златисти и карамелени до червеникаво- кафяви нюанси Амбар Бургас
Цветна революция на косата за бронетки тип тигрово око Амбар Бургас
Подходящ цвят на косата за бронетки тип тигрово око Амбар Бургас

Друг начин да освежите косата си и да обновите визията си е като добавите фини светли акценти около лицето си. С ръчно боядисаните и без фолио оцветяващи техники, косата изглежда много по- красива и с естествен отблясък. Дори и най- малкият акцент придава женственост и ласкателен вид, докоснат от слънчевите лъчи.

Друга неочаквано добра комбинация е съчетанието на кафяво и светло розово или т. нар Chocolate Mauve. Това ще бъде една от най- популярните цветови комбинации за 2018-та година. Красивите луксозни кафяви отблясъци се съчетават с леки нюанси от пепел, за да се получи хладен блестящ шоколадов резултат. Този фин и небрежен ефект е идеален за брюнетки, които искат да пресъздадат топлина и класа в своите коси.

Цветно боядисване на коса тип рус към винен цвят Амбар Бургас
Светло-винен цвят на косата Амбар Бургас
Цветно боядисване на коса тип винен цвят Амбар Бургас

А какво ще кажете за червените нюанси? Тенденцията на винени цветове в косата започна още тази зима, но планира да се задържи и през топлите месеци. Ефектът, който ще се търси през пролетта е именно греяно вино. Това е страхотен начин момичетата с черна и тъмно кафява коса да преминат към нещо различно, цветно и екзотично.

2018-та година ще бъде годината на брюнетките и по- конкретно на коси, богати на шоколадови до топли кехлибарени нюанси.

Независимо дали сте готови да промените дръзко цвета на своята коса, или искате само да я освежите в синхрон с най- актуалните цветови комбинации за сезона, ние сме насреща да ви дадем най- добрите идеи, спрямо вашето лице, цвят на кожата и начин на живот, за да получите максимално задоволяващ ефект, който да ви направи много по- желани и добре изглеждащи жени!