Студио за красота "Амбър" отвори за първи път врати за своите клиенти през 1998 година в град Бургас. През всички тези години наша основна цел бяхте Вие, нашите прекрасни клиенти, да бъдете преди всичко удовлетворени от обслужването и услугите които предлагаме.

Добре дошли в

Студио за красота “Амбър” води своето начало от 1998 година. Основателката на салона- Милена Стоянова сбъдва нейната мечта, като я превръща в реалност и създава магията позната и до днес ÁMBAR. Салона е разположен в централната част на града на леснодостъпно и комуникативно място. Тук ще се насладите на модерен интериорен дизайн, уютна обстановка и прекрасно отношение. Нашият опитен екип от стилисти ще ви предложи красота и наслада, релакс и добро отношение. “Амбър” е олицетворение на импулса за красивото, модерното и индивидуалното във всяка визия и за всеки вкус.

Съвършенната визия е лесно постижима в студио ÁMBAR. Това е име, което и до днес сътворява необятна магия и носи привкус на стил и красота. Сърцето на ÁMBAR е неговият екип. Всеки от тях носи своето обаяние и чар, умения и талант да твори красота. Нашите клиенти заслужават най- доброто, и тук при нас вие ще усетите професионализъм и ще се докоснете до силните черти на нашите стилисти.

Стремежът към красота и изящество е едно от най- силните оръжия на една жена…

Да изглеждаш неотразимо и да носиш своя стил е въпрос на правилна грижа и подход от страна на професионалистите. Студио за красота “Амбър” Ви помага да изглеждате изключително и да се чувствате добре. Ние ще сме Вашите спътници по изпълнението на всичките Ви фантазии по преобразяване на Вашата външност. Само след час-два Вие ще получите нова визия- Вашата визитна картичка пред света!
Вашето самочувствие и добро настроение е важно за нас. То ще Ви донесе усещане за красота и младост! Доверете се на нашите умения и опит, те ще Ви помогнат да получите своя индивидуален стил и позитивно излъчване.

“Амбър” е съвкупност от свежест, авангард, уют и добро настроение! През всичките тези години наша основна цел бяхте Вие, нашите прекрасни клиенти, да бъдете удовлетворени от обслужването и услугите, които предлагаме. С помощта на съветите и отзивите, които получваме от Ваша страна, това се превърна в лесна задача. С благодарност към Вас и към вашия принос за нашето развитие, бихме си пожелали да бъдем достатъчно кративни, за да продължаваме да Ви изненадваме.

Старайте се да намирате красивото, даже и в най- обикновените неща!

Нашият подход

Грижата за косата е процес, към който трябва да се подходи с разбиране и индивидуални решения. Екипът ни ще ви предложи качество и професионализъм, ако търсите красива и здрава коса, нежни ръце и гладка кожа. Студиото предлага комплексни фризьорски услуги с висококачествени продукти. Целия екип фризьори в ÁMBAR е обучен в Академия Лореал- място, в което подготовката е на световно ниво. Създателят на марката- Милена Стоянова е и обучаващ фризьор в Академията. Тя лично е обучила всеки един от фризьорите, творящи в АМБЪР.Те ще направят професионална диагностика, като се съобразят с цялостното Ви излъчване. Ще подготвят за Вас актуален стайлинг и модерна визия и ще имате възможността да се потопите в магията на АМБЪР!

Какво е

Студио ÁMBAR е най- модерният салон в Бургас, притежаващ най- новата апаратура и с качествата на професионалистите, обучени според най- новите тенденции. Ние предлагаме комплексни грижи за коса, поддържащи и възстановяващи процедури. Удължаване и сгъстяване на коса. Нашите услуги са персонализирани според нуждите на всеки наш клиент. Нашите фризьорски услуги се извършват с висококачествени продукти. L’Oréal Professionnel, Kérastase са марките, които ще откриете при нашите фризьори.

Косата на всеки клиент се диагностицира с микро камера Керастаз, с цел установяване състоянието на косата и скалпа му в момента, което прави избора на терапия индивидуален. Цялостният вид на прическата е съобразен с форма подходяща за структурата на косата, овала на лицето, излъчването и начин на живот.

Можете също така да се насладите на перфектен медицински педикюр и маникюр. Магическите дълготрайни цветове за Вашия маникюр ще направим с Shellac на CDN. В студио ÁMBAR ще Ви предоставим палитра от цветове, с които да обагрим ежедневието Ви за специалните поводи и вечери. Нашите услуги се обогатяват и с предлагането на пермаментен грим. Професионалния грим, който Ви предлагаме е с продуктите на Kryolan. Ще ви предоставим най- доброто решение за вашия вид, а именно перфектна визия! Независимо дали имате нужда от грим, стилизиране на коса или разкошен стайлинг за вашия сватбен или абитуриентски ден- ние ще се погрижим да се почувствате изключително!

Най-модерният салон в Бургас

Иновационните технологии в студиото ще задоволят Вашите изисквания

Нашата цел

Вашата перфектна визия е важна за нас! Непрекъснатият ни стремеж за усъвършенстване и повишаване на квалификацията е важна част от нашето разбиране за професионализъм.

Ние ценим Вашето време, затова винаги в рамките на час ние можем да откликнем на Вашите нужди. За Вас комбинираме работата на фризьор и маникюр. Можем да бъдете с боядисана, красиво стилизирана коса и перфектен маникюр само за два часа. Нашите клиенти установиха, че могат да имат перфектна визия и повече свободно време. Възможно е! Правим за Вас това всеки ден – дори в неделя.

Нашият съвет

Обичайте себе си… Грижете се за себе си… Бъдете нежни и неотразими…

Защото го заслужавате!

Ние от студио за красота “Амбър” Ви очакваме!