Бъдете актуални и модерни, запазвайки уникалността си!

С настъпването на есента, решихме да оцветим ежедневието си с едно модерно решение за красиви и вдъхновяващи цветове в косите. Съчетанието на различни цветове набира все по- голяма популярност, не само сред младите хора. Тази тенденция се налага вече няколко сезона в прическите, показвани от водещи световни коафьори. Colorful Hair L’Oréal Professionnel ви дава възможност да внесете цветни пастелни тонове в косите, преобразявайки външния си вид. Colorful Hair е боя за коса под формата на маска за директно оцветяване на вече изсветлени коси. Изпъкнете със своя собствен стил, постигайки уникална цветна феерия в косите.

Цветна гама на продукти Лореал за коса Амбър Бургас

Възможностите са безкрайни с Colorful Hair L'Oréal Professionnel

Вдъхновени от модните тенденции, колористите на L’Oréal Professionnel създадоха Colorful Hair. Бъдете смели и провокативни, уникалността в стила е нещо безценно за всяка дама. #COLORFULHAIR от L’Oréal Professionnel е иновативен по рода си продукт за коса, предназначен за професионалните салони за красота. Предлага се в осем светли пастелни нюанса за директно нанасяне. Продукта е безамонячен, а кремообразната му текстура придава неотразим блясък и постига съвършена гладкост на косъма. Трайността на боята за коса е между 6-8 измивания, варирайки в зависимост от интензивността на цветовете и вида на косата.

Скучните цветове остават в миналото!

Палитрата в косите се оказа трайна модна тенденция, която се налага през последните сезони. С всяка изминала година се разгръщат все по- смели комбинации на цветове, дължини и бляскави аксесоари в косите. Сред знаменитостите , които първи прокараха път на тази цветна експлозия са звезди като Ники Минаж и Кейти Пери. Разнообразните Rainbow Color-техники биват все по-често демонстрирани на световните модни подиуми.

Пъстри цветове на косата на известни личности Амбър Бургас

Цветната дъга с акцент върху топлите пастелни цветове радва сетивата този сезон. Независимо дали ще изберете цветни кичури, омбре, балеаж или друга актуална техника, вие може да ги комбинирате с меки пастелни нюанси. Студио за красота “AMBAR” притежава екип от експерти- колористи, които ще ви предоставят най- доброто решение за цветовите комбинации подходящи именно за вас, за постигане на впечатляващата ви визия.