Защо да изберете обучение в студио ÁMBAR?

„За да бъде един фризьор професионалист, той трябва да има стабилна основа и много познания. Ние в ÁMBAR Ви даваме всичко това. С уменията, които ще придобиете след обучението си при нас, Вие ще можете да реализирате всяко желание на клиента.“

Ново в студио Ambar

Студио Амбър стартира обучение за фризьор и маникюрист по програма „Ваучери за заети лица“ към Бюро по труда.За повече информация – 0882269687 Стефана Кафтанджиева

Доказана програма за обучение

Програмата в студио ÁMBAR е специално адаптирана към условията в България, съобразена със специфичните особености на клиентите в страната. Това е една уникална образователна система с учебни модули, които са предвидени за хора, желаещи развитие в професията. Наш приоритет е да организираме обучението изцяло в духа на марката ÁMBAR – ние ще Ви заразим с креативността и енергията на ÁMBAR, ще усетите лукс, артистизъм и модерен привкус.
Всички обучавани фризьори в студио ÁMBAR имат възможност да се докоснат до опита и професионализма на целият ни екип. Участие в модни ревюта, фотосесии и специални събития.

Успешна професионална реализация

С радост искаме да Ви разкажем за тази уникална възможност за развитие в студио ÁMBAR. Най-добрите получават ексклузивно предложение за работа. Всички курсисти получават препоръки и съдействие от наша страна при намиране на работа.
Професионална база и модерно оборудване – в студио ÁMBAR сме осигурили комфортна зала с видео оборудване. Теоретичните занимания се провеждат в комбинация с интерактивни игри. Практическата част е върху учебни кукли, така всеки един от курсистите успява да се докосне още в началното си развитие до реални ситуации. В учебният ни салон се работи под ръководството на нашите специално обучени преподаватели.

Професионална квалификация

На всички успешно завършили професионалното обучение се издават документи за придобитата професионална квалификация:
• Свидетелство за професионална квалификация (при обучение по пълната програма и всички модули)
• Удостоверение за професионално обучение (при обучение по част от програмата)
Тези документи удостоверяват придобиването на професия „Фризьор“ (за завършилите пълния курс на обучение) и придобиването на професионална квалификация на част от професията (при обучение по част от програмата). Дипломите са легитимни съгласно МОН и се признават на територията на България и ЕС.

Обучение

Ние в студио ÁMBAR знаем, че за да бъде един фризьор наистина добър е нужно постоянство, дисциплина, умения, практика и добра комуникативност.
С нас ще получите реална професия, възможност за кариера, високи доходи и престиж.
Със сигурност това е уникална образователна система и в учебните модули, които сме подготвили, можете да видите напълно нови за нашата страна елементи, техники, практики и възможности като цяло.

Срок и продължителност на обучението

Курса е с продължителност 3 месеца – от понеделник до петък. Сутрин е теоретичната част, след обед практическата. Има възможност след края на обучението да се остане допълнително – без заплащане.
Възможност за професионална реализация в салони ÁMBAR веднага след завършване.
По време на курса Вашето поведение и отношение към професията ще ни покажат доколко сте готов да продължите напред и самото желание да сте част от нашият екип. Отлични доходи и работа в млад и интелигентен екип, множество безплатни обучения, професионална кариера и непрестанно развитие – фризьорите на ÁMBAR имат всичко, което мечтае да бъде един фризьор.

Индивидуалност на обучението

Вие може да започнете обучението си в студио ÁMBAR веднага. Нашите обучения са съобразени с индивидуалността и конкретните нужди на всеки ученик. Работим лично с всеки един от Вас.

Практиката в реална работна среда

След преминаване на обучението с основните познания Вие започвате работа с реални клиенти. С Вас ще работи обучен преподавател, който ще Ви съпътства и подпомага през цялото време на обучението.
Ние ще Ви научим на комуникацията с клиенти – тази така важна част от ежедневието на един фризьор.

Легитимна диплома

След завършване на обучението си в студио ÁMBAR получавате легитимна диплома за практикуване на професията, която важи в целия ЕС и сертификат от ÁMBAR
– Свидетелство за професионална квалификация (при обучение по пълната програма и всички модули). Тoзи документ удостоверява придобиването на професия „Фризьор“ и придобиването на професионална квалификация 2-ра степен
– Удостоверение за професионално обучение (при обучение по част от учебната програма в Академията като 3 месечен курс, ателие и др.) Този документ свидетелства за придобиване на допълнителни умения и знания по професията „Фризьор“

Такси и допълнителни плащания

Цената на пълния курс на обучение (3 месеца) за професията Фризьор в студиo ÁMBAR е 1800лв. Това включва продуктите, с които ще работите през обучението. Има възможност за разсрочено плащане.
Заповядайте в салони ÁMBAR в работното време. Докоснете се до магията, наречена ÁMBAR. Задайте ни всички въпроси, свързани с обучението лично. Артистичният директор на салони ÁMBAR – Милена Стоянова ще отговори лично на всички Ваши питания.

Професионален курс за начинаещи - 3 месеца

Обучението продължава минимум 3 месеца и включва теория и практика по:

• Основни фризьорски термини и начини на общуване
• Видове манипулации и услуги във фризьорството
• Масажно измиване
• Подстригване: логика и последователност, теоретични знания и практически умения
• Колориметрия – основни техники на боядисване, теория за цветовете, продукти за боядисване
• Кокове, официални прически и поставяне на допълнителна коса
• Къдрене и трайна промяна на формата
• Безопасност и правила на работа
*В цената влизат всички продукти за работа по време на обучението

Обучение колориметрия - 8 посещения

Курсът включва колориметрия и основни понятия в колористиката. 
• Комбиниран е в теория и практическа част – работа с модели;

• Техники за боядисване;
• Химически процедури;
• Актуални оцветявания
*Цената включва всички продукти и пособия за обучението.

ЗАПИСВАНЕ

Как да се запишем за обучение в ÁMBAR?
Можете да го направите по всяко време.
пишете ни на info@ambar.bg
или се обадете на телефон - (+359)887389129