Препоръки за лазерната епилация с Elysion oт AMBAR

Бързите темпове на развитие на уредите от света на медицинската естетика, в частност този за лазерната епилация, премахнаха най- значимите недостатъци на този метод за трайно обезкосмяване, като го превърнаха в предпочитано средство за премахване на нежеланите косъмчета. Вероятността от поява на бели петна при по тъмна кожа, болката и дискомфорт по време на процедурата вече са минало.

Диодния лазер на Elysion от най- ново поколение, направи лазерната епилация най- доброто решение за постигане на трайни резултати. С уредът Elysion Pro лазерната епилация е изключително ефективна, както през студените зимни дни, така и през летните месеци!

Можете да направите безплатна консултация в Дерма център

улица Свети Свети Кирил и Методий 55

телефон 0882068371

В един от последните ни постове, свързани с лазерната епилация, обяснихме, че премахването на нежеланото окосмяване се извършва по селективен начин, като се атакува пигмента на космения фоликул- меланин. Чрез лазерни импулси се възпрепятства бъдещия растеж на косъма, без да се уврежда по никакъв начин кожата.

За да получите видими и трайни резултати, косъмчетата трябва да бъдат в анагенна фаза на растеж. Когато космите са в анагенна фаза, те всъщност се намират в своя начален стадий на растеж. Тогава лазерната светлина има най- голям шанс да достигне корена или фоликулата на косъма, за да се осигури възможно най- високо качество на изпълнение на процедурата.

Важни препоръки от Амбър, които е добре да знаеш за лазерната епилация с Elysion

Лазерната епилация с Elysion предоставя до 90% трайно редуциране на окосмяването в третираните зони.

Години наред,  екипът на студио Амбър с размах и креативност, гради своята репутация на иноватори. Няма да Ви разочароваме и този път! В наше лице вие ще откриете надежден партньор, на когото можете да разчитате за постигането на безупречна визия. В желанието си да намерим решение на проблемите с нежеланото окосмяване, ние се доверихме на Elysion Pro, който е еквивалент на качество, сигурност и надеждност, защото искаме да предложим най- доброто на своите клиенти!

За да постигнем търсеният резултат от процедурите с диодния лазер Elysion, е необходимо да ви запознаем с някои основни неща.

  1. Избягвайте епилацията и употребата на кола маска поне 3 до 6 седмици преди първото си подлагане на лазерна епилация. В противен случай лазерът трудно ще успее да повлияе на косъмчетата, и така рискувате процедурата да не е достатъчно ефективна.
  2. Необходимо е да обръснете космите си преди процедура, за да може космите да бъдат в анагенна фаза на растеж.
  3. Интервалът между отделните процедури трябва да е от 30 до 40 дни, за да може повече косми да бъдат третирани, когато се намират в анагенна фаза на развитие.
  4. След процедурата коренът на косъма и неговата външна част изгарят под въздействието на топлинния светлинен лъч. После корена и подкожната част на косъма биват избутвани като се появяват на повърхността на кожата, имитирайки растеж. След десетия ден от процедурата косъмчетата започват да падат, като това продължава за период от две седмици.
  5. За постигане на желани резултати е необходима повече от една процедура. Повечето клиенти се нуждаят средно между 4 до 6 процедури, за оптимално редуциране на окосмяването в желаните области.
  6. Ефектът е видим още след първата процедура.
  7. С всяка следваща процедура редуцирането на нежеланото окосмяване се увеличава, докато космите не намалеят с до 90% в зависимост от особеностите на организма.
  8. След цялостното завършване на курса, при необходимост може да се подлагате на поддържащи процедури на лазерна епилация веднъж годишно.