Най- новият метод за премахване на целулита и стягане на кожата - VelaShape III

Студио за красота Aмбър има удоволствието да извършва антицелулитни процедури с VelaShape III– иновативен уред с над 10 години опит в областта на медицинската естетика.

Какво представлява VelaShape III?

Целулитът се появява поради загуба на еластичност на колагеновите влакна между мастните депа в дълбоките слоеве на кожата. Придружено от повишено наличие на мазнини в съответните области се създава неравна повърхност, или така наречената “портокалова кожа”.

VelaShape III е иновативна процедура за контуриране и стягане на тялото без хирургична намеса. Уреда премахва целулита и упоритите мастни натрупвания, стяга кожата и намаля обиколката в най- проблемните области на тялото, а именно ръцете, бедрата, дупето и корема. В допълнение към всичко това, VelaShape III подобрява тонуса и премахва неравномерната кожна текстура, подмладява и изглажда кожата, като увеличава плътността на дермата и засилва производството на колаген. Терапевтите в студио Амбър ще определят кой е вида на целулита Ви и ще изберат най-подходящата за Вас процедура.

Уредът Велашейп 3 за премахване на целулита и стягане на кожата Амбар Бургас
Същинския процес и процедура на уреда велашейп 3 Амбар Бургас

Как работи системата VelaShape III?

Тайната, която стои зад VelaShape, е патентованата Elos технология. Тя умело съчетава двуполюсна радио честота (RF), която причинява загряване на мастните клетки в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина (IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Този вид ефективно нагряване и вакуум стимулират производството на колаген и еластин, което води до увеличаване на кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и подобряване на цялата структура на кожата. Освен това се подпомага активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки, и да се изглади повърхността на кожата.

Защо да изберем VelaShape III?

Може би се чудите какво прави VelaShape III по- специален, от другите уреди за премахване на целулит. За разлика от останалите методи и процедури, за да осигури невероятни резултати, тази процедура съчетава три различни технологии в едно. Инфрачервената светлина прониква в проблемните зони, а биполярна радио честота спомага за намаляване на целулита. Третият вид технология, използвана по време на процедурата, е вакуумното изсмукване, което увеличава ефективността на инфрачервените и радиочестотните технологии.

В какво се състои същинския процес?

Velashape III прави две неща едновременно. Накрайника, който се допира до кожата ви, осигурява масажиращ ефект, докато вакуумната технология доближава тъканта до енергийния източник. Едновременно с това инфрачервената светлина и радио честотата загряват целевата тъкан. Ефектът от тази процедура стимулира метаболизма на мастната област, което води до редуциране на целулита и видимо по- гладка кожа.

Велашейп за масажира и премахва целулита Амбар Бургас
Велашейп сесии за премахване на целулита и стягане на кожата Амбар Бургас

Колко често е необходимо да се извършват сесиите?

Първоначалната серия се състои от 3 до 6 процедури – които се провеждат веднъж на две седмици. При първата сесия виждаме значително подобрение и намаляне на обиколката от 1.5-3см. Поддържащите сесии, обикновено се извършват по преценка на терапевта, след преминала серия от процедури, за да може да се запазят постигнатите резултати за дълъг период от време. Всяка сесия трае между 30 до 60 минути, но времето варира в зависимост от степента на засегнатите области.

За кого е подходяща процедурата Velashape III?

Всеки човек, който желае да се отърве от целулита по дупето, корема и бедрата, може да се подложи на процедура с Velashape III.С уреда успешно се третира и стягане на кожата в областта на корема, бедрата, горната част на ръцете, колената. Процедурата е решение за оформяне контурите на тялото и успешно се комбинира с програми и уреди за отслабване,както и за активно спортуващи хора.

Какво да очакваме непосредствено след самата процедура?

Нормално е да почувствате известно стягане по кожата, но истинските резултати се появяват няколко седмици след лечението, за да могат мастните клетки да се възстановят. Може да се получат временно леки зачервявания, и да чувствате лека топлина в третираните участъци, но няколко часа по- късно всичко ще изчезне. Кожата се усеща по-гладка и видимо по-стегната,обиколката е намалена минимум с 1.5 см. Важно е да се приема минимум 1.5 литра вода, за да може организма по-бързо да се справи с изчистването на мазнините.

Резултати преди и след от услугата стягане на кожата и премахване на целулита Амбър Бургас
Резултати преди и след от услугата стягане на кожата и премахване на целулита велашейп Амбът Бургас

Какви резултати могат да бъдат очаквани след преминала сесия от процедури с VelaShape III?

Ефекта след процедура с VelaShape III е поразителен. Видимо кожата е по- стегната, подобрена е нейната структура и текстура. Клиничните изследвания сочат, че целулита може да бъде намален с около 1 до 3 см, още след първата проведена сесия. Удовлетвореността на клиентите след направена процедура с уреда е 97 %. По време на процедурата ефективното загряване и вакуума стимулират растежа на нови и по- качествени колаген и еластин, което води след себе си локализирано намаляване на целулита, обема и видимо подобряване текстурата на кожата. Вие сами ще видите резултата след първата процедура, измерен в сантиметри.

Болезнена ли е процедурата с VelaShape III?

Процедурата не причинява болка и дискомфорт. Вие ще изпитате пълно удовлетворение и ще се радвате на дълготраен ефект. Резултатите идват веднага, а те са наистина зашеметяващи.

Ако искате да се преборите с упоритите мазнини, да се поберете в по- малкия размер дрехи и да се избавите от целулита, VelaShape III е точно за Вас. Специалистите от Студио за красота AMBAR, Ви предоставят качествено експертно обслужване на най- високо ниво! На Ваше разположение сме за консултация на място, за да отговорим на всичките ви въпроси относно процедурата. Свържете се с нас и уговорете своя час за консултация чрез формата ни за резервация!